Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Pub Crawl by Columbo Dubrovnik - Summer 2018 - 29.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. kolovoza 2018. god. u 09:57

 

Pub Crawl by Columbo Dubrovnik donosi najtraženije organizirano posjećivanje tri caffe bara (Cocktail bar Mirage - Caffe bar Ludwig - Caffe bar Exit) i jednog kluba (Culture Club Revelin) u jednoj večeri.


Opširnije...
 
Central Club Split - The Kiss - 24.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. kolovoza 2018. god. u 09:51

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
585 Club Bol - Ivan Mastermix & Pete Tong - 23./24.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. kolovoza 2018. god. u 09:18

club2408181

 

Ljetno ludilo na Jadranu još uvijek traje. Vrhunac sezone u srcu Dalmacije obilježile su protekle nezaboravne večeri ispunjene vrhunskom glazbom i plesom u bračkom 585 clubu. Nastupi veterana domaće elektroničke scene Ivana Mastermixa i engleske DJ zvijezde Pete Tonga na jednom su mjestu okupili rekordan broj posjetitelja iz cijelog svijeta te još jednom potvrdili kako Bol na Braču polako ali sigurno zauzima svoje mjesto među neizostavnim svjetskim ljetnim party destinacijama.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Saturday - 18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. god. u 10:51

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Central Club Split - The Kiss - 17.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 20. kolovoza 2018. god. u 10:45

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 137

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.