585 club Bol - Mahmut Orhan - 26.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 29. srpnja 2018. god. u 02:06

club2607181

 

Mlad, energičan i zgodan, turska DJ zvijezda Mahmut Orhan ponovno je pokazao zašto je u kratkom vremenu postao miljenik hrvatske publike, ali i brojnih gostiju iz cijelog svijeta. Brački 585 club ponovno je središte najbolje urbane zabave na Jadranu. Više od tisuću rasplesanih gostiju uživalo je u nastupu mlade zvijezde koja se strelovito penje na listama vodećih DJ- a današnjice. Prepun klub ovog je ljeta zasigurno jedna od destinacija o kojoj se priča.

 

No, nema predaha za goste Bola na Braču. Već u nedjelju, 29. srpnja u 585 clubu gostuje veteran elektroničke glazbe i naš dobri znalac - Terry Francis. Na britanskoj je sceni još od 1987., a u svijetu elektroničke glazbe stekao je legendarni status kao jedan od osnivača Wiggle-a, najpoznatijeg londonskog underground house događaja. Terry je 1997. osvojio nagradu Best New DJ časopisa Muzik, a od tada počinje njegov globalni uspon. Terry je nastupao na najpoznatijim festivalima i klubovima u cijelom svijetu. Ovaj velikan zaisgurno će na najbolji način obilježiti kraj posljednjeg vikenda u srpnju.

 

Gostovanja brojnih svjetskih DJ-a ovog ljeta 585 ističu ispred drugih i visoko postavljaju ljestvicu kad je zabava uz urbanu glazbu u pitanju. U danima koji su pred nama očekuju nas gostovanja Niki Belucci 2. kolovoza, 5. je party u povodu bolske Fiere, 9. nas pak očekuje program Toolroom na kojem nastupaju Adrian Hour, Dennis Cruz i Mark Knight. Do kraja ljetne sezone tu su nastupi legendarnih Davida Moralesa, Pete Tonga i mnogih drugih.

 

Brački ljepotan 585 club prvi je hrvatski klub na otvorenom građen i uređen u skladu s prirodom. Ove godine prostor je osvježen i jednostavno neodoljiv. Nalazi se na prostoru izvan samog centra Bola, u sportsko - rekreacijskoj zoni. U njemu se osjećamo slobodno, uzvišeno i naš pokret kao da je tu oduvijek. 585 se prostire na 1000 m2. Klub je izgrađen pretežno u kombinaciji materijala kao što su drvo, brački kamen, metal i beton. Koncept ovog kluba na otvorenom je razvoj destinacije kao vrhunske kad su glazbena gostovanja u pitanju. Pomno biran line up ove je godine kad je neki klub u pitanju zasigurno ponajbolji u Hrvatskoj.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.