Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Hello January - 06.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. siječnja 2023. god. u 10:46

 

U petak se je u prepunoj Vanilli vesele ekipe održala još jedna nezaboravna noć. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - NYE 2023 - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 08. siječnja 2023. god. u 11:47

 

Više no odličan doček Nove 2023. godine pripremio je Culture Club Revelin. Nezaboravnu noć upotpunili su strani hitovi i atraktivne plesne točke. Plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Za vizualan doživljaj pobrinule su se atraktivne plesačice, a cijeloj plesnoj atmosferi pridružili su se i konobari koji su izvodili atraktivan show.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Jelena Rozga - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 31. prosinca 2022. god. u 12:08

 

Jelena Rozga potvrdila je status kraljice domaće estrade nedeljnim nastupom u prepunom Culture Clubu Revelin u Dubrovniku. Pjesme "Život je čudo", "Okus mentola", "Nirvana" samo su neke od uspješnica koje je publika pjevala zajedno sa popularnom pjevačicom. Vrući vikend uz Jelenu Rozgu potpuno je opravdao očekivanja posjetitelja jer je na plesnom podiju bilo zaista vruće.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Sandi Cenov - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2022. god. u 19:50

 

U nedjelju je na koncertu Sandija Cenova u krcatoj splitskoj Vanilli publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Vanilla prepuna ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Dalmatino - 16.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. prosinca 2022. god. u 19:47

 

Grupa Dalmatino nastupila je u petak u Vanilli u Splitu i još jednom svojim nastupom dokazala kako sa svojim dobro znanim hitovima i dalje žare i pale. Čim su kročili na binu nastala je euforia i cijela Vanilla u jednom glasu pjevala je sa grupom, koja je puna energije zapalila sve prisutne. Plesalo se i uživalo u odličnoj atmosferi čitavu noć.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 164

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.