Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Zorica Kondža - 17.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 22. siječnja 2020. god. u 10:20

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Zorica Kondža je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - NYE 2020 - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2020. god. u 11:16

 

Više no odličan doček Nove 2020. pripremio je Culture Club Revelin. Nezaboravnu noć upotpunili su strani hitovi i atraktivne plesne točke. Plesalo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Za vizualan doživljaj pobrinule su se atraktivne plesačice, a cijeloj plesnoj atmosferi pridružili su se i konobari koji su izvodili atraktivan flair show.


Opširnije...
 
Central Club Split - New Year's Eve - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 08. siječnja 2020. god. u 11:02

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u utorak je bilo vrlo veselo na proslavi Nove godine. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Central Club Split - Massimo Savić - 27.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 02. siječnja 2020. god. u 13:47

 

U popularnom klubu Central u Splitu u petak je mirkofon u ruke uzeo velika glazbena zvijezda Massimo Savić. Nastup najveće glazbene dive na ovim prostorima zapalio je i zabavio sve prisutne, zabava je bila odlična. Veliki broj djevojaka stiglo je kako bi iz prvih redova bodrili svog omiljenog pjevača, što su iskoristili i mnogi dečki, gurajući se među njih, skupa pjevajući Massimove hitove. Bila je to prava fešta koja je trajala i nakon nastupa Massima sve do jutra.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - Željko Bebek - 25.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. prosinca 2019. god. u 13:16

 

U srijedu je na koncertu Željka Bebeka u krcatom Culture Clubu Revelin publika mogla uživati u starijim i novim pjesmama popularnog pjevača. Atmosfera je bila odlična, a Revelin prepun ekipe željne plesa. Luda zabava trajala je sve do jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 150

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.