Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Vanilla Club Split - Doris Dragović - 09.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 14. lipnja 2018. god. u 12:53

 

Nastupom pred mnogobrojnim obožavateljima Doris Dragović je ostavila Vanillu u Splitu bez daha svojim hitovima. Djelić atmosfere iz prepune Vanille pogledati možete na fotografijama Damire Kalajzic.


Opširnije...
 
Central Club Split - Summer Opening - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. lipnja 2018. god. u 12:15

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo uz veliko otvorenje ljetne sezone. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Basta Gourmet Bar Split - Otvorenje - 30.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. svibnja 2018. god. u 20:55

basta3005181

 

Izvorna napuljska receptura kao glavni sastojak svih delicija, unikatna pića s potpisom vrhunskog koktel majstora, nezaboravna druženja u opuštajućem i posebno dizajnerski osmišljenom interijeru - riječi su ovo koje najbolje opisuju gastro koncept pod imenom Basta Gourmet Bar, a koji se nakon tri uspješne sezone u Zagrebu upravo doselio i na atraktivnu splitsku adresu. Zapadna obala tako je bogatija za novo IN mjesto koje povezuje istinske napuljske specijalitete i pizze, simbol talijanske kuhinje i stila života, maštovite koktele i jedinstveni pogled na splitsku Rivu i otoke.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Željko Bebek - 25.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. svibnja 2018. god. u 10:00

 

U prepunoj Vanilli odlične ekipe, nastupio je u petak Željko Bebek. Neprolazni hitovi ispunili su u petak Vanillu. Pjevanje, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu uz neponovljivog Željka.


Opširnije...
 
Central Club Split - Circle - 18.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 23. svibnja 2018. god. u 09:06

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u klubu Central u petak je bilo vrlo veselo uz Circle party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 119

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.