Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Central Club Split - Amor Amor - 30.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 02. travnja 2018. god. u 22:43

 

U središtu grada Splita na lokaciji nekadašnjeg kina Central u novo otvorenom klubu Central u petak je bilo vrlo veselo uz Amor Amor, Saturday party. Mnogobrojni gosti rasplesali su se po podiju Centrala i zabavljali do samog jutra.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Jasna Zlokić - 02.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. veljače 2018. god. u 00:21

 

Ljubomorni ljudi mogu biti samo oni koji su propustili najbolju zabavu u gradu. Jasna Zlokić u prepunoj Vanilli napravila je zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, o kojoj će se itekako pričati. Miljenica publike i itekako velika zabavljačica, Jasna Zlokić opet je opravdala sve ove epitete, te još jednom pokazala da njene fešte sa svojom najdražom publikom nikada ne završavaju prije jutra!


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Taxi Band - 26.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. siječnja 2018. god. u 20:32

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci Taxi Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Grupa Magazin - 19.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. siječnja 2018. god. u 18:41

 

Vikend u Vanilli nije mogao bolje započeti, pred brojnom publikom zapjevala je grupa Magazin. Magazin predvođen jedinstvenom Andreom Šušnjarom i ovoga puta priredio je pravu feštu i odličan provod o kojem će se još dugo pričati. Ovim koncertom Magazin je još jednom pokazao zašto imaju toliko vjerne publike i onih koji to tek postaju, zato su njihovi hitovi jednostavno neizostavni dio najboljih tuluma, te zašto su već dugi niz godina uspješni na estradi.


Opširnije...
 
Vanilla Club Split - Taxi Band - 12.01. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 17. siječnja 2018. god. u 19:37

 

U petak u prepunoj Vanilli mnogobrojna ekipa mogla je uživati u live svirci Taxi Banda. Pjevanja, plesa nije nedostajalo, a atmosfera je cijelo vrijeme bila užarena i na samom vrhuncu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.