Foto - Dalmacija

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Zlatni rat Brač - Ana Rucner - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. rujna 2021. god. u 12:07

adio2509211

 

Jedna od najljepših plaža na svijetu, veličanstveni Zlatni rat, jučer je izgledao veličanstvenije nego ikada prije, zahvaljujući našoj proslavljenoj violončelistici Ani Rucner, koja je upravo ovo mjesto odabrala za svoj koncert 'Adio lito' te se na spektakularan način oprostila od ljeta, ujedno pozdravivši novu sezonu pred nama. Ana je time postala i prvi izvođač ikada, koji je održao koncert na Zlatnom ratu, s obzirom da to nitko prije nje nije napravio.


Opširnije...
 
Culture Club Revelin - DJ Honey Dijon - 11.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. kolovoza 2021. god. u 18:07

revelin1108211

 

Američka house diva Honey Dijon nastupom na terasi dubrovačke tvrđave Revelin opravdala je epitet jedne od najboljih DJ-ica današnjice. Tisuću gostiju iz cijelog svijeta imalo je prilike uživati na najljepšem plesnom podiju Europe. Pogled na vizure Dubrovnika, zalazak Sunca i glazba Dijon upotpunili su dojam partija o kojem će se još dugo pričati. BSH Events i ovog su puta pokazali kako izgleda vrhunski party uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Naime, na terasu su mogli ući samo oni posjetitelji koji su imali EU Digital Covid certifikat ili negativan test.


Opširnije...
 
Pozdrav Suncu - Zadar Sunset festival - 30./31.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 06. kolovoza 2021. god. u 09:47

zadar0608211

 

Prvi Zadar Sunset festivala privukao je maksimalan broj posjetitelja. Prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite te u dogovoru s lokalnim stožerom dozvoljen broj posjetitelja po danu je bio tisuću. Obje su večeri bile rasprodane do posljednjeg mjesta, a svi su morali imati EU Digital Covid certifikat ili negativan test.


Opširnije...
 
Makarana Bar Makarska - Magical nights - 17.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. god. u 11:06

 

U subotu je u Makarana baru u Makarskoj bilo vrlo veselo uz odličnu glazbu i atmosferu na samom vrhuncu sve do jutra. Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana je svojim interijerom postala in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, osigurat će nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.


Opširnije...
 
Martinska Šibenik - 19. Seasplash festival - 16.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. god. u 10:11

sf1607211

 

U četvrtak 15. srpnja počeo je 19. Seasplash festival na prekrasnoj festivalskoj lokaciji Martinska u Šibeniku. I ove godine se festival održava pod okolnostima prouzročenim posljedicama pandemije virusa covid 19, ali ipak je i dalje jedan od rijetkih festivala koji je dosljedan u održavanju uz sve potrebne epidemiološke mjere.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 154

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.