Filmovi

Brzi prikaz posljednjih 30 filmova

 Labirint: Lijek smrti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 06. siječnja 2018. god. u 17:48

labirint

 
U posljednjem poglavlju Labirint sage, Thomas vodi svoju odbjeglu skupinu na posljednju i najopasniju misiju. Kako bi spasili svoje prijatelje, morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.


Opširnije...
 
Počinjem ponovno Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. rujna 2017. god. u 19:08

ponovo1909

 

Reese Witherspoon tumači ulogu razvedene četerdesetogodišnje Alice, majke dvoje djece koje se nakon praznika vraćaju u školske klupe. Kako bi svoj život vratila u normalu, seli se u rodni Los Angeles te odluči burno proslaviti svoj rođendan. Tijekom proslave upoznaje tri mladića koji su doslovno švorc i bez krova nad glavom te im Alice ponudi da privremeno svi žive u njenoj kući. Zaplet nastaje kada se Alice zaljubljuje u jednog od mladića dok se istovremeno njezin bivši muž (Michael Sheen) želi vratiti kući.


Opširnije...
 
Kingsman: Zlatni Krug Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 19. rujna 2017. god. u 19:04

king1909

 

Kingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana - nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.


Opširnije...
 
Atomska plavuša Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 22:28

plavusa

 

Redatelj David Leitch je poznat po hitu “John Wick”, a ovoga puta ratobornu glavnu ulogu u njegovom filmu odigrat će oskarovka Charlize Theron. Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslana u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat.


Opširnije...
 
Vozač Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 03. rujna 2017. god. u 22:26

vozac

 

Mladi i talentirani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova (Lily James), Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš (Kevin Spacey) prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću - pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 119

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.