Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Danijela Martinović uživa u skijaškoj bajci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 05. ožujka 2017. god. u 21:07

danijela0403171

 

Popularna Dalmatinka Danijela Martinović prve dane ožujka provodi u talijanskom skijaškom raju Livignu. Iako obožava ljetne, morske radosti Danijela je i stravstvena skijašica, pa tako svake godine barem nekoliko dana provede skijajući. Kako su ove godine ranije započele pripreme za njen veliki koncert Zauvijek zajedno koji će se u Lisinskom održati u srijedu 19. travnja, glazbenica je uspjela ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi uživala u svojoj sportskoj ljubavi.


Opširnije...
 
Indira oduševila publiku svojom transformacijom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. ožujka 2017. god. u 18:50

indira0103

 

Pjevačicu Indiru Levak mnogi uspoređuju s energičnom Tinom Turner. Zato i ne čudi što je na nedavnom koncertu u Lisinskom, na tradicionalnom partyju „Lisinski pleše pod maskama“, Indira nastupila maskirana upravo u legendarnu Tinu. Publika je, kao i uvijek, bila oduševljena Indirinom karizmom na pozornici i savršenim scenskim nastupom, ali i originalnim kostimom za koji je zaslužna dizajnerica Kristina Burja. Indira i Kristina odlično su se zabavile na maskenbalu, a koliko se uspješno Indira transformirala u Tinu - procijenite sami!


Opširnije...
 
Valentinovo poznatih pjevačica i glumica Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 14. veljače 2017. god. u 19:07

marcela1402171

 

Brojne poznate dame poput pjevačica Alke Vuice i Lidije Bačić, glumica Ane Begić Tahiri i Barbare Nole, te bivših Miss Universe Hrvatske Ivane Mišure, Natalije Price Oreški, Ivane Delač Đolo i Marijane Kužine Žugelj okupile su se na omiljenoj destinaciji u Studiu Marcela u Importanne galeriji. Povod ovom druženju bila je mala ženska proslava  praznika ljubavi - Valentinova. Sve one zasjale su u haljinama u boji ljubavi, a tom prilikom upitali smo ih što za njih predstavlja Valentinovo te kako i gdje će ga provesti. Glumicama Ani Begić Tahiri i Barbari Noli ovaj dan je kao i svaki drugi, te mu ne pridaju posebnu važnost. Ana planira večer provesti sa kćeri na predstavi Pepeljuga na ledu, a Barbara u glumačkim probama i na sastancima.


Opširnije...
 
Obožavatelji se družili s Ivanom Zakom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 06. veljače 2017. god. u 17:58

zak0602171

 

Sjajnim druženjem s obožavateljima, jedno od najtraženijih glazbenih lica Ivan Zak zakoračio je u poseban tjedan pred nama. Naime u subotu 11.02. u Areni Zagreb, Ivan će održati veliki glazbeno-scenski spektakl, koji zajedno sa svojim najbližim suradnicima, priprema već mjesecima.


Opširnije...
 
Toše Proeski danas bi proslavio 36. rođendan! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 25. siječnja 2017. god. u 17:40

tose2501161

 

Fanovi i prijatelji diljem regije i šire, na današnji dan, 25.01., prisjećaju se svog omiljenijeg pjevača, makedonskog slavuja Toše Proeskog. Da je živ, Toše bi danas proslavio svoj 36.-i rođendan. Nažalost, sudbina je zapisala drugačije. Sa svega 26 godina Toše nas je prerano napustio, ali je iza sebe ostavio iznimno bogatu glazbenu riznicu.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 36

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.