Showbiz

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Alka Vuica najavljuje novu pjesmu 'Istanbul'! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. kolovoza 2017. god. u 19:34

alka1008171

 

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica, odlučila je dodatno 'zagrijati' temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila. Nizom predivnih, istodobno, provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu 'Istanbul', koja će uskoro ugledati svjetlo dana.


Opširnije...
 
Ljetni ritam u novoj pjesmi grupe Karma Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 25. srpnja 2017. god. u 18:15

karma2707171

 

Ljetni ritam u svojoj novoj pjesmi donosi nam grupa Karma koja je pjesmu jednostavnog naziva Pa-pa snimila u duetu sa Sandijem Bibulićem. Osim što gostuje u pjesmi, Sandi je također i koautor glazbe. Tekst je napisala hitmejkerica Divna Milovanović, a za styling i makeup je bila zadužena Tea Flego iz Pule. Studio Seven iz Pazina je bio zadužen za frizure na setu.


Opširnije...
 
Indira Levak predstavlja '2 luđaka' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. srpnja 2017. god. u 22:06

indira1907171

 

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu „2 luđaka“ koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević.


Opširnije...
 
Nina Badrić dobitnica prve nagrade za hit godine - Cesarica! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 09. srpnja 2017. god. u 19:17

cesarica0807171

 

Nina Badrić s pjesmom „Dani i godine", koju autorski potpisuju Nina Badrić i Predrag Martinjak, dobitnica je prve nagrade publike za hit godine - Cesarica. Nakon dva mjeseca glasovanja za glazbenu nagradu koja se glazbenicima dodjeljuje temeljem direktnih glasova publike, sinoć je u izravnom televizijskom prijenosu na Prvom programu HTV-a na splitskim Prokurativama po prvi put dodijeljena nagrada Cesarica.


Opširnije...
 
Danijela Martinović u sportskim pripremama za Lisinski Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. travnja 2017. god. u 17:09

danijela1404171

 

Glazbenica Danijela Martinović, iako sitnije građe, može izdržati velike sportske napore. Ove uskršnje blagdane Danijela provodi u intenzivnim pripremama za koncert Zauvijek zajedno koji će se održati u srijedu 19. travnja u 20 sati u Lisinskom. Functional flow trening sastavni je dio priprema za koncert, a Danijela ih odrađuje pod budnim okom kineziologa Tomislava Dolušića.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 38

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.