PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 Upoznajte kultno mjesto u novom ruhu restorana Fuego Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 07. veljače 2017. god. u 18:31

fuego0702171

 

Zagrebačka gastro ponuda dobila je novi sadržaj. Kultno mjesto nekadašnjeg zagrebačkog restorana Dragaš u Kranječvićevoj ulici 2 u Zagrebu dobilo je svoje novo ruho. Iskustvo, tradicija i ugodna atmosfera recept su novog restorana Fuego koja nastavlja nekad davno započetu gastro priču koja je Zagrepčanima prirasla srcu.


Opširnije...
 
Atraktivni hrvatski vaterpolisti iznenadili novim kalendarom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. siječnja 2017. god. u 00:49

sport1301171

 

Hrvatski vaterpolo reprezentativci ponovno su izašli iz bazena i postali modeli. Već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, snimili su novogodišnji kalendar. Atraktivni vodeni junaci ove će nas godine gledati ozbiljnim, svečanim pogledom. Po prvi puta dečkima su se pridružile i reprezentativke. Novogodišnji kalendar snimljen je u hramu hrvatske kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.


Opširnije...
 
Izložba fotografija Vasje Pinzovskog Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. siječnja 2017. god. u 22:12

vasja1101171

 

U srijedu u Umjetničkom paviljonu "Juraj Šporer" u Opatiji otvorena je izložba fotografija Vasje Pinzovskog, priznatog riječkog fotografa pejzažne fotografije, autora niza fotografija s motivima opatijskih parkova. Fotografije su nastale za potrebe prezentacije Grada Opatije i gradskih parkovnih površina na Međunarodnoj smotri turizma, filma, krajobraza i Međunarodnom festivalu turističkog filma, koji su održani u Solinu.


Opširnije...
 
Porsche Rijeka ugostio peti rođendan blog/portala Stilueta! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 20. prosinca 2016. god. u 23:56

stilueta1712161


Riječ „stil“ u imenu ovog blog portala jasno označava viziju lijepog, pozitivnog, kvalitetnog životnog stila u svakom pogledu koji Stilueta zagovara kroz tekstove, intervjue i kolumne. Drugu godinu zaredom rođendan je koncipiran kao spoj gastro - slatkih i modnih delicija pod nazivom Sweet and Style pod generalnim pokroviteljstvom Porche Inter Auta Rijeka  koji se pokazao kao savršen profesionalan i galantan domaćin koji nam je svojom vrhunskim angažmanom i ekskluzivnim prostorom pomogao da viziju zimske čarolije doživimo u stvarnosti.


Opširnije...
 
Indira Levak uručila stipendije najboljim učenicima Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. prosinca 2016. god. u 20:17

indira0912161

 

Ulaganje u znanje je neprocjenjivo i potiče razvoj cijelog društva. U to vjeruje Arijana Tahiri, vlasnica Arimed učilišta koja već godinama potiče mlade ljude da se pokrenu, ulažu u sebe i rade. U ovo blagdansko vrijeme odlučila je nagraditi najbolje učenice Obrtničke škole za osobne usluge stipendijama u vrijednosti od 59.000 kuna i pružiti im nova znanja i iskustva.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 73

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.