PartyHR njuškala

Brzi prikaz posljednjih 50 galerija

 'Naša bila štorija' je osvojila i srca u Zagrebu! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 14. svibnja 2017. god. u 20:33

nbs1105171

 

Romantična priča o zabranjenoj ljubavi, oda Splitu i njegovim ljudima, sinoć je dobila svoj nastavak u Zagrebu koji je 'Našu bilu štoriju' objeručke prihvatio! Nakon splitskih natpisa da je ovo "mjuzikl bez ijedne krive note" i "vrh vrhova", sinoć je pozitivna energija ispunila zagrebačku Cibonu iz koje su se čuli hitovi 'Naše bile štorije' koje su zajedno otpjevale zvijezde ovog spektakla.


Opširnije...
 
Havana Junior Barmen Cup 2017. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 11. svibnja 2017. god. u 17:03

barmen1005171

 

Naravno govorimo o 7. natjecanju barmena pod nazivom Havana Junior Barmen Cup 2017., koje se jučer održalo na Korzu u okviru Champagne Bara Pommery. Kao i svako natjecanje barmena do sada i ovo je prošlo fenomenalno! Uz plesne ritmove, odličnu zabavu i još bolje koktele koje su nam priredili naši dragi barmeni, plesalo se i zabavljalo dugo u  noć.


Opširnije...
 
5. Exclusive Auto Moto Show Rijeka Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 05. svibnja 2017. god. u 17:57

 

5. Exclusive Auto Moto Show otvoren je 4. svibnja u dvorani Centra Zamet u Rijeci. Na Exclusive Auto Moto Showu posjetitelji su imali prilike vidjeti svu raskoš automobila trenutno dostupnih u Hrvatskoj ali i brojne premijere.


Opširnije...
 
Megajahta 'Stella Maris' u riječkoj luci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. travnja 2017. god. u 23:12

 

Impozantna 72 metarska megajahta 'Stella Maris', već nekoliko dana privezana je u riječkoj luci na Gatu Karoline Riječke. Svojim izgledom, vrijedna oko 75 milijuna eura, privlači radoznale poglede svih. Nismo mogli, a da malo ne pronjuškamo i pokažemo Vam fotografije ove ljepotice.


Opširnije...
 
Dvoglavi orao ponovo stigao u svoju Rijeku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 19. travnja 2017. god. u 20:47

orao1904171

 

Skulptura dvoglavog orla, jednog od simbola grada Rijeke, postavljena je ponovo u srijedu na kupolu Gradskog tornja na Korzu, nakon dugih 68. godina. Dvoglavi orao bio je dio grba Svetoga Rimskog Carstva, čiji je car i hrvatski kralj Leopold I. Habsburg 1659. godine Rijeci dodijelio grb na kojem je dvoglavi orao, s objema glavama okrenutim u istome smjeru. D'Annnuzijevi arditi smatrali su da je dvoglavi orao austrijski simbol, a jednoglavi rimski, te je skulptura 1949. godine uklonjena s tornja.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 75

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.