Ova srijeda u Vintageu proteći će u psihodeličnom raspoloženju za što će glavne zasluge pripasti bendovima Aenima (Tool Tribute), Kundyak Mezhie, Pars Petrosa i From Another Mother!

AEnima je Tool tribute bend iz Umaga. Čine ga Goran Balaban (vokal),Dean Rasberger (gitara),Marko Tomić (bubnjevi) i Davor Pavelić (bass). Momci veoma vjerno prenose glazbu i energiju ovih američkih velikana, a ovo će biti njihov drugi nastup  u Zagrebu. https://www.facebook.com/AEnima12358

Kundyak Mezhie je četveročlani psychodelic rock bend iz Splita u sastavu Branko (vokal/gitara), Srky (bubnjevi), Marijan (gitara) i Oggy (bass). Premda su osnovani još 2005. godine, prvi nastup u Zagrebu su imali tek prije nekoliko mjeseci. Odličan dojam kojeg su ostavili pred punim Klubom, rezultirao je i pozivom za gostovanje u Vintage Industrial Baru.
https://www.facebook.com/kundyakmezhie

Pars Petrosa je psychdelic/alt rock trojac iz susjednog Samobora. Nakon duže koncertne pauze povratnički nastup su imali upravo na Good Vibrationsu u Vintage Industrial Baru krajem siječnja 2014. godine. Dakle gotovo točno godinu dana poslije momci se vraćaju u već poznato okruženje još jednom izrokati Vintage.
https://www.facebook.com/pages/PARS-PETROSA/37978229890

From Another Mother je tročlani progressive/psychodelic/stoner rock bend koji postoji od studenog 2012. godine, prvotno pod imenom Flowmaster. Do sada su svirali u mnogim zagrebačkim rock klubovima, a spremaju se i za ulazak u studio i snimanje albuma prvijenca!
https://www.facebook.com/pages/From-Another-Mother/200518210145696

Nakon bendova ključeve u svoje ruke preuzima DJ Kneža i roka hitove do kraja večeri. Upad je 20 kn. Vidimo se u srijedu, 28. siječnja, od 20:30.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO