Ova srijeda na Good Vibrationsu u Vintage Industrail Baru rezervirana je za moderniji metal zvuk. Nastupit će zagrebački miljenici Free Ride i Slovenci LastDayHere, a prije njih bendovi Svoystvo i Absortick. Free Ride je zagrebački metal hardcore bend nastao 2011. godine. Čine ga Fabijan Pavao Medvešek (vokal), Kristijan Markušić (gitara), Ivan Tokmadžić (gitara), Marko Tokmadžić (bass), Ante Rašić (bubnjevi) i Marin Bušić (klavijature). Iza sebe imaju odlično prihvaćeni album „Venture“, dok za ovu priliku se spremaju predstaviti i neke nove materijale!

LastDayHere je alternative metal bend iz Celja iz susjedne nam Slovenije. Djeluju u sastavu Marko Duplisak - vokal, Uros Borsic - gitara, Jure Gorjanc - gitara, Tomi Senveter - bass i Saso Corso - bubnjevi. Bend je osnovan u 2005. godini, a u ovoj formaciji djeluju od 2011. Iza sebe imaju dva albuma - From Pieces Created (2007./2009.) i A New Beginning (2013.). U Zagreb dolaze nakon dužeg perioda izbivanja pa ih ne propustite!


http://www.lastdayhere.com

https://www.facebook.com/ldhpage


Svoystvo je mladi zagrebački prog metal bend osnovan 2013. godine. S live nastupima su započeli 2014., a ovo će im bit prvi nastup u Vintageu, u sklopu kojeg će predstavit i nove materijale. Čine ga Ivan Jovičić - vokal, Jurica Jakuš - bubnjevi, Roman Krajcarz - bass, Matija Galjer - gitara i Domagoj Štrok - gitara.


https://www.facebook.com/svoystvo777


Absortick je karlovački modern metal bend u sastavu Borna Biondić - Vocal, Guitar, Gabriel Janković - Back Vocal, Bass, Dino Petrina - Drums, Marko Križanić - Guitar i Karlo Bonetić - Samples, Synths, Back Vocal. Bend je nastao 2010., te je uz malu pauzu u radu sredinom ožujka 2014. godine službeno objavio EP „Waiting For Tomorrow“, te prvi službeni spot preko Youtube kanala Blank TV.


https://www.facebook.com/Absortick


Nakon bendova, na potezu je DJ Kneža sa žestokim metal partyjem! Upad je 20 kuna. Vidimo se u srijedu, 25. ožujka, od 20:30h u Vintageu!


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO