Novootvoreni klub Play mnoge je oduševio subotnjim programom PlayTime. Ove subote, 31. siječnja, "igra" se nastavlja i na novom PlayTime-u klub priprema atraktivnu programsku poslasticu, nastup vrhunskog saksofonista uz house ritmove DJ-a Ivana.

Smješten na atraktivnoj lokaciji bivšeg kluba "People's" u srcu zagrebačke poslovne zone, Radničkoj ulici, klub Play privlači brojne poslovne ljude, kao i ostale željne noćne zabave. Prekrasan interijer, vrhunski sound sustav i zanimljiv urbani program čine ovaj klub jednim od najatraktivnijih party destinacija u gradu.

Resident DJ-i programa PlayTime, vodeći su na ovim prostorima, Luca Montecchi i Ivan Bačić. Program je baziran na elektronskoj glazbi.

U subotu će nastupiti DJ Ivan, koji je punio mnoge klubove, od legendarne Piranhe, Gjure, Gallerya i Rooma, pa sve do Crossroadsa u Malinskoj. Bačić ima sjajan osječaj za atmosferu i publiku, te širok glazbeni repertuar koji uključuje ponajbolje od r'n'b-a, hip-hopa, housea, EDM-a i pop-a garantira zabavu i za najzahtjevnije uho.

Ivanu se, dakle, u subotu 31. siječnja na "PlayTimeu" priključuje vrhunski saksofonist, Ivo Prodan - Prodjo, spoznat po svojim klupskim nastupima uz DJ-e.

Ivo Prodan glazbom se bavi više od 15 godina, a na house sceni je od 2004. godine. Jedan je od rijetkih saksofonista koji uživo svira uz pratnju house DJ-a. Svaki je njegov nastup jedinstven jer se bazira na direktnoj improvizaciji popraćenoj različitim house ritmovima i žanrovima kao što su House, Electro, Pop, Rock, Lounge, Jazzy i Funky. U svojim temama na unikatan način objedinjuje različite glazbene stilove, te ih vješto spaja sa elektronskom glazbom.

Tehniku usavršava na jazz seminarima te na brojnim partyima, a najsnažnija motivacija i njegov trademark neposredni je kontakt s publikom. Da je tražen u svome poslu pokazuje i poduža kronologija njegova rada kao i suradnja s brojnim eminentnim domaćim i stranim imenima DJ scene. Prodan je surađivao i sa glazbenicima poput Ivane Banfić, Natalie Peris, Wendy Robin, Gizzele Smith, Coco Queen, Saša Maček, Edin Haliti (bongosi), Manuel Lupen (bongosi), Aki The Drum, itd. Nastupa i na službenim partyima magazina kao što su Playboy i Klik s kojima jeprošle godine održao mnogobrojne party-e. Gotovo da i ne postoji klub u Hrvatskoj u kojem nije barem jednom održao nastup. U subotu najavljuje spektakl u Play clubu.

Ivo Prodan zasigurno će Vas oduševiti svojim nastupom uz vesele ritmove afirmiranog zagrebačkog DJ-a Ivana Bačića.

Očekuje Vas i sexy plesni nastup vatrenih Go-Go plesačica s kojih nećete skidati pogled.

Zaigrajte se i Vi ove subote 24. siječnja u novom klubu Play. Za VIP rezervacije i dodatne informacije: 099/4458000.

It’s PlayTime!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO