Na dan karnevala održan je prvi party u novom clubu Puls u Crikvenici. Nakon odličnih reakcija publike odlučili smo pokrenuti novi serijal partija u Crikvenici gdje će partiji oživiti i zimi i ljeti. Na dan Uskrsa dolaze nam gosti, naši poznati techno zečevi iz Istre - Alen Sforzina i Adoo uz riječkog Labozz-a. Ovi momci iza sebe imaju dosta godina rada, pustili su sate i sate za DJ pultom tako da Vas sigurno neće razočarati.

Alen Sforzina Glazbenik, DJ, producent, inženjer zvuka, sound designer...

Alen je kompletan umjetnik i ima duboku glazbenu podlogu. Njegov odabir je oduvijek bio metro underground bez granica teritorija. Njegova glazbena karijera započela je 1980-ih, svirao je bas, synth i programirao drummachine u raznim underground post-punk grupama.


Krajem 80-ih preselio se u Austriju te započeo bavljenje produkcijom i DJ-ingom. Godine 1992. postaje i vice-prvak Austrije u DMC natjecanju. Tijekom tih nekoliko godina u Austriji Alen je objavio mnoga izdanja pod pravim imenom i raznim pseudonimima te ostvario važne suradnje u krugovima svjetski poznatih glazbenika.

https://www.youtube.com/watch?v=EfAddzHDKZU


U potrazi za novim emocijama i glazbenim nadahnućem krajem 2006. Alen seli u Italiju (Firenze) te započinje suradnju s jednim od najpoznatijih DJ-a na Apeninskom poluotoku, Francescom Farfom. Nakon niza godina produciranja i remiksiranja glazbe, Alen je početkom 2012., na poziv talijanskog DJ-a i producenta Alexa Nerija, postao dio prestižnog Tenax Recordings Crewa.


https://www.youtube.com/watch?v=9O54ateZ0E0


U svojim nastupima Alen kombinira različite glazbene stilove, uključujući i elektro, techouse i minimal techno, uz izniman osjećaj za dancefloor. Dođi i uvjeri se u Alenovo glazbeno umijeće!


Za zagrijavanje slušati ćemo lokalnu ekipu s Krka i Crikvenice - Pherrox i Zbro koja će nam pokrenuti Easter dance party.


Ostavite malo apetita i za ovu ukusnu domaću zabavu i vidimo se u nedjelju u klubu PULSE. Ulaštite svoje cipelice, ponesite dobru volju i vidimo se na dance flooru! ;)


NEDJELJA: 05.04.2015.

START: 23h

ENTRY: 30/40kn


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO