Početak kolovoza obilježit će nastup zvijezde koja će se LMC publici predstaviti prvi put. On je umjetnik čije pjesme ne poznaju granice, a svaka njegova izvedba obuzima duh i tijelo. Pripremite se za mega spektakl, jer u subotu, 2. kolovoza na najveću open-air pozornicu u Istri stiže neponovljivi Zdravko Čolić!

Zdravko Čolić (BiH)

Rođeni Sarajlija već je od djetinjstva započeo s nastupima po raznim festivalima, a prvi službeni nastup imao je s grupom Ambasadori 1969., čiji je pjevač bio naredne dvije godine i uglavnom pjevao rhythm&blues te pjesme Jamesa Browna i grupe Chicago.

Ključna prekretnica dogodila se na festivalu u Opatiji kada je pobijedio s pjesmom Kemala Montena Gori vatra i time se plasirao na Euroviziju, što je označilo početak njegovog međunarodnog uspona.

Album Ako priđeš bliže prodao je u 900.000 primjeraka, a sjajan uspjeh potrajao je sve do rata u Bosni i Hercegovini kada je Čolić napustio rodni grad i preselio se u Beograd.


Nakon gotovo sedam godina pauze, nastavio je izdavati albume u produkciji velikana glazbene industrije, Gorana Bregovića i Bajage.

Svoj deseti album objavljuje 2000. godine i kreće na turneju po cijeloj bivšoj Jugoslaviji koju završava koncertom na Makarani. Tu je u njegovim izvedbama uživalo preko 80 tisuća ljudi, dok je na malim ekranima koncert uživo pratilo gotovo 4 milijuna gledatelja.

Početkom 2014. godine izlazi njegov četrnaesti studijski album zanimljivog naziva Vatra i barut. Sadrži dvanaest novih pjesama za koje su većinu tekstova, osim samog Čolića, pisali Momčilo Bajagić Bajaga i Marina Tucaković, a prvi se put pojavljuju autori iz Zagreba i Sarajeva.

Slavni se pjevač, kao i na prethodnim albumima, i ovoga puta prihvatio gitare i pera i od dvanaest komponirao devet pjesama. Osim Bregovića, na ovom albumu gostuje i Vlatko Stefanovski koji svojim gitarskim bravurama upotpunjuje naslovnu skladbu. 

Ove godine Čola obilježava 43 godine samostalne karijere i pri tome dokazuje da je jedan od rijetkih glazbenika ex-yu estrade čija popularnost iz godine u godinu raste.

LMC presents
Summer concerts in LMC with your favorite songs
ZDRAVKO ČOLIĆ

02. kolovoza s početkom u 23 sata
LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupa:
Zdravko Čolić (BiH)

Prodaja ulaznica:
shop.lighthouseclub.com
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na https://shop.lighthouseclub.com/payment.php

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO