U LMC klub stiže Sarajlija koji će posebnim narodnim zvukom zasigurno oduševiti publiku. Njegove pjesme prepune emocija i prožete specifičnim glazbenim notama dotaknut će srce svakog ljubitelja istinske sevdalinke i ciganskog melosa. Pripremite se za još jedan koncert koji će Vam definitivno ostati u sjećanju, jer u subotu, 9. kolovoza, u najprestižniji open-air klub u Istri stiže kralj narodne glazbe - Haris Džinović!

Haris Džinović svoj je glazbeni talent počeo pokazivati još kao osnovnoškolac. Prvo je učio svirati harmoniku, a kasnije se okušao i u klaviru i gitari.

Ono što je označilo početak njegove glazbene karijere bila je pojava filma Cigani lete u nebo. Harisa je taj zvuk toliko povukao da je nježne zvukove dobrih starih melodija zamijenio temperamentnim ciganskim zvukom. Osnovao je grupu Sar e Roma s braćom Pavlović, približio cigansku glazbu narodu i postigao veliki uspjeh.

Nakon raspada benda, Džinović se odlučio na samostalnu karijeru i 1989. izdao svoj prvi album s bezvremenskim izvedbama I tebe sam sit kafano i Rano je za tugu. Poznati hitovi donijeli su mu nezapamćeni uspjeh, no ratno stanje natjeralo ga je da ode iz države. Tih godina održavao je mnoge humanitarne koncerte u inozemstvu kako bi pomogao svojem narodu.

Kako se stanje smirivalo, sve češće je održavao nastupe na ovim prostorima, a krajem 2000. u Njemačkoj je snimio svoj drugi studijski album. Održao je nakon toga brojne koncerte u Europi i svijetu, napunio beogradsku i sarajevsku dvoranu u više navrata i svaki put oduševio svoju uvijek vjernu publiku.

Krajem 2009. izdaje svoj četvrti, posljednji samostalni album, s kojeg su gotovo sve pjesme osvojile srca obožavatelja, a među kojima su Muštuluk, Tuga mi je sve što imam i Ne mogu ja protiv sudbine.

LMC presents
Summer concerts in LMC with your favorite songs
HARIS DŽINOVIĆ

09. kolovoza s početkom u 23 sata


LMC LightHouse Music club
Vodnjan, Krnjaloža 1.

Nastupa:
Haris Džinović (BiH)

Prodaja ulaznica:
shop.lighthouseclub.com
na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima
na mjestu događaja neposredno prije početka koncerta

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni potražite na https://shop.lighthouseclub.com/payment.php

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO