rnb1205

Nakon rasprodanog rođendanskog festivala u Katranu prije samo mjesec dana, pred ekipom RNB Confusion-a još je jedan "Sold Out" party. Ovog puta pod istim nazivnikom naći će se "umjetnost, zalazak sunca, krov, muzej, zvijezde, party, hip-hop & bbq". Po uzoru na RoofTop partyije u New York i Londonu, RNB Confusion crew će sve zagrepčane u Subotu 20. svibnja odvesti na Open Air krov Muzeja suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik 17).

Prošlogodišnji RNB Confusion RoofTop Picnic Party pokrenuo je trend dnevnih partyija u Zagrebu pa će tako svi fanovi na Picnic vol.2 partyiju krenut plesat već od 16h u ritmu zagrebačkih dj perjanica Rea, Sheko & Zrna. Zbog što boljeg dnevnog ugođaja te plesa uz zalazak sunca RNB Confusion strogo savjetuje najkasniji dolazak na krov MSU-a do 18:30h.

Kako bi osjetili potpuni duh New Yorka, svi gurmani moći će uživati u čarobnom zalogaju StreetFood BBQ svježe otvorenog 50 A Burger & Champagne Bar (Europski Trg, Zagreb).

Za sve kojima ovih 8 sati neće biti dovoljno da rasplešu svoje bokove na svježe R&B i Hip-Hop ritmove, pripremili smo i noćni After Party od 00h u Johann Francku koji će trajati do jutarnjih sati.

Posljednji kontigent ulaznica po cijeni od 70kn dostupan u sustavu Entrio.hr.

RNB Confusion Timetable:

Petak 19/05 od 21:30h
Tesla Power House - RNB Confusion MSU Warm Up Party

Subota 20/05
16-00h MSU RoofTop Picnic vol.2
00-04h Johann Franck After Party

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO