Jedan od najvećih r’n’r bendova na ovim prostorima, legendarna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje održat će 9. travnja po prvi put ekskluzivni koncert u intimnom prostoru kultnog zagrebačkog kluba Sax! kako bi okrunili XVII. sezonu postojanja kluba. Grupa Zabranjeno pušenje osnovana je početkom osamdesetih godina u Sarajevu, a poznati su kao začetnici jedinstvenog punk-rock pokreta Novi primitivizam te po sudjelovanju u radijskoj i televizijskoj satiričnoj emisiji Top lista nadrealista. Ova legendarna sarajevska grupa obilježila je glazbenu scenu na prostoru čitave regije, a uskoro stižu u intiman prostor kultnog zagrebačkog kluba gdje će pred zagrebačkom publikom izvesti dobro znane hitove poput: Zenica blues, Možeš imat moje tijelo, Lijepa, Alma, Guzonjin sin, Pišonja i žuga te mnoge druge.


Vozdra Raja, pozivam vas sve na veliki gastro erotski spektakl uz brojne megahitove vaše omiljene grupe. Nadam se da se vidimo 9. travnja u klubu Sax! - pozvao je  fanove lider benda Sejo Sexon na nadolazeći koncert.

Sva raja dobrodošla je u subotu 9. travnja u klub Sax! proveseliti se uz jedan od najvećih r’n’r bendova na ovim prostorima. Broj ulaznica je ograničen pa požurite po svoj primjerak!

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba, a cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna.

Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO