Spectrum je stanje koje nije limitirano specifičnim okvirom vrijednosti, nego zapravo varira beskonačno u kontinuitetu. Isti pojam je bio korišten u znanstvene svrhe kako bi se opisao vidljivi skup različitih boja razloženih kroz staklenu prizmu.Kako je znanstveno razumijevanje važnosti svijetla napredovalo, pojam spektar se najčešće koristi u smislu definiranja skupa elektromagnetskog zračenja. Vrijednosti takvog spektra ne mogu biti precizno opisane brojevima ili definicijama. To je zapravo raspon stanja i ponašanja koja su u tom slučaju skupno promatrana kao cjelina. Isto opisuje našu srž. Spectrum je ovdje i sa sobom donosi glazbu, atmosferu, vibru i svi mi zajedno imamo zajedničku misiju - širenje ljubavi za prema glazbi!


Uptech

Elektronička glazba je bila veliki dio njegovog života i to još od tinejđerskog doba kada je započeo s istraživanjem svijeta elektronike. Kupnjom prvog seta gramofona, u 2005. godini pronašao je svoju kreativnu stranu. Tim slijedom odradio je lokalne i privatne partije na kojima je vidio svijetlo u chill-out glazbi.Odabranim stilom nastupao je i na studentskom radiu i svojim radom upotpunio dva filma o snowboardingu.Slušajući i producirajući techno glazbu, progressive and electro house, jakomotnije se osjećao s puštanjem tech-house glazbe. Zadnjih pet godina posvetio je vrijeme organiziranju različitih događanja po raznim festivalima poput ElectriCity, vlastitom Erotica Music i Warehouse projektu. Uvijek je u toku s onim što se događa na elektroničkoj sceni i tako da je njegova publika također poslužena s najnovijim i najboljim povratnim informacijama. Njegovi setovi su ispunjeni energijom i s malo grubljim house ritmom, pomiješanim s funky groovom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

https://www.facebook.com/uptechdj
https://soundcloud.com/uptech
https://www.mixcloud.com/uptechdj/

Dave Haze

David Krušnik, poznat kao David Haze zaljubio se u elektroniku nakon svpg prvog izlaska u najpopularniji klub u Sloveniji - Ambasadu Gavioli. Potaknut unutrašnjom vatrom i ljubavi, 2008 godine kupio si je prve miksete i započeo DJ-ing. U zadnjih par godina, stekao je mnogo pratitelja i fanova i isto je rezultiralo s mnoštvom odrađenih gigova u Sloveniji. Isto tako, on je čovjek u pozadini popularnog DEEP DREAMS serija deep house sezonskih partija. Možda ste i čuli neke od obrada Davida, ali ono najbolje tek dolazi.

https://www.facebook.com/DaveHaze.si
https://soundcloud.com/dave-haze-official
https://www.mixcloud.com/DaveHaze/

Domaću ekipu predstavljaju: Labozz & Tommy Marquez

SUBOTA: 08.10.2015.
START: 23h
ENTRY: 30kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO