Klub Gjuro se pokazao kao pravo urbano mjesto sa smislom za ono što treba ljudima koji vole plesati, jer je posljednjih mjeseci taj kultni klub podigao zagrebački clubbing na višu razinu. Nakon niza uspješnih lokalnih partija, odlučili su otići jednu stepenicu više, pa na ovaj petak, 24.10., dovode 3 strana gostovanja: ROD B. iz Miamia, BLACK BIRDZ iz Brazila i HEARTLYBEATS iz Belgije. Oni zajedno čine projekt "MIAMI SESSIONS" koji povodom svoje svjetske turneje nastupaju i u Zagrebu.

Amsterdam Dance Event, Ultra Music Festival, Winter Music Festival su samo neki u nizu od poznatih festivala na kojima nastupaju, a svoju glazbu plasiraju na poznate etikete u elektronskoj glazbi poput Global Underground, Hotfingers, Teggno, Punch Underground, Sleazy G, House of Hustle, te mnoge druge. No da bi se ova noć zaokružila u jednu cjelinu, na line upu im se kao lokalna DJ podrška pridružuje i FABIAN JAKOPETZ o kojem ne treba puno govoriti, jer sve se zna, a glazba je uvijek bila njegov najbolji glasnogovornik.

Ova večer će svakako biti jedinstvena i njen program će biti orijentiran na široku masu i spektar ljudi, jer klub obećava da će se puštati samo najbolje od najboljeg u području Techno, Techouse i House glazbe, stoga ne preostaje Vam ništa drugo nego put pod noge i pravac Gjuro 2 jer Vam je cjelonoćni ples i zabava za pamćenje zagarantirana!

LINE UP:

=> ROD B.<=
(Global Underground, Hotfingers, Miami Sessions)

=> BLACK BIRDZ <=
(Vintage Music, Club Session, DP Music)

=> HEARTLYBEATS <=
(Erase, Sleazy G, Diamond Records)

=> FABIAN JAKOPETZ <=
(Neptuun City, Whartone Records, Bonzai Records)

UPAD:

20 kn do ponoći, 40 kn nakon!
Djevojkama upad do ponoći besplatan, a 20 kn nakon.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO