Italoboyzi su Marco Donato i Federico Marton, originalno iz Italije, koji su tek svojim preseljenjem u London došli do punog izražaja, pa su svojim produkcijama i remiksevima stekli reputaciju jedinstvenog zvuka pune energije s korijenima i utjecajima proizašlih iz jazza, hip hopa, funka i drugih glazbenih žanrova, a broj njihovih izdanja prelazi brojku 100. Ova godina im je definitivno najuspješnija, s obzirom da im brojna izdanja izlaze na nekoliko različitih etiketa, imali su rezidenciju na Ibizi u klubu Sankeys, te se slobodno može reći da život bez muvinga za Italoboyz-e nije život.

Deep 'n' Delicious misli ozbiljno.

Mario Herjavec i Josip Bajić, rezidenti i pokretači Deep'n'Delicious programa, poznatiji kao DJ Herya i DJ Bronski, na klupskoj su sceni već duži niz godina, no tek unazad zadnjih 365 dana probijaju se među zagrebačkom publikom i, kako se čini, na dobrom su putu k uspjehu. D'n'D svoj dom ima u zagrebačkom klubu Masters, no crew je izašao iz kuće, i premijerno prošloga petka održao prvo strano gostovanje u zagrebačkom Sirupu. Da misle ozbiljno pokazali su dovođenjem Dereka Marina, bivšeg bubnjara i odličnog techno i house producenta.

Opus njihovog novog partnera u svijetu muzike, Gio Benassi-a, pravog bruklinškog mačka, podrazumijeva suradnje s likovima kao što su Andrew Fletcher iz Depeche Modea, Mr C ili Alexi Delano te izdanja za niz respektabilnihetiketa kao što su Plastic City, Dirtybird, Thoughtless Music, Get Physical, Sleaze, Big Chief, Matterform, Hidden, Subtrak ili Trapez i to pod imenima Sideview, Platonik, Modest D.

Herya i Bronski, zajedno s Mariom Novakom i Giom, dolaze u Rijeku, gdje će 1. studenog u novootvorenom klubu Crkva održati propovijed tamošnjim klaberima, a poslanicu svetom rejvu ispripovjedat će Italoboyz-i (Superfiction, London) i to u produženom četverosatnom setu.

Line up

Italoboyz (Superfiction, London)
*[extended 4 hours set]

Mario Novak
Bronski
Herya

Datum | date: 01.11.2014.
Dan | day: subota - saturday

Otvaranje vrata | doors open: 23.00 - 06.00
Ulaznice | tickets: 40/50kn
Get directions: https://goo.gl/maps/2hSCB

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO