Ljubav Halida Bešlića i zagrebačke publike svima je dobro poznata, a svjedok tome su i četiri nastupa legende zabavne glazbe u prepunoj zagrebačkoj Areni. Vjernu publiku svih generacija Halid će ponovno okupiti u prekrasnoj KD Vatroslav Lisinski 02. i 04. 10.2015., gdje će zapjevati sa svojim prijateljima glazbenicima, čija imena još uvijek ostaju iznenađenje.

Nakon što je zbog iznimnog interesa koncert u petak 02.10. rasprodan u rekordnom roku, Halid će i drugi puta zapjevati u Lisinskom dva dana kasnije, u nedjelju 04.10.2015.

Koncert u Lisinskom, ujedno je i prvi samostalni koncert Halida Bešlića u ovoj legendarnoj zagrebačkoj dvorani. Za ove nastupe Halid zasigurno priprema poseban repertoar koji će obuhvatiti njegove najveće hitove kao što su ‘Prvi poljubac’, ‘U meni jesen je’, ‘Čardak’ ili ‘Miljacka’. Svoje mjesto pronaći će i pjesme sa aktualnog albuma 'Romanija' u izdanju Hit Recordsa, među kojima svakako treba spomenuti 'Sviće zora', 'Lavanda', 'Sijede' i brojne druge.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za čarobnu večer s Halidom Bešlićem i prijateljima, svoju ulaznicu po cijeni od 120, 140, 160 i 200 kn potražite već danas na www.ulaznice.hr ili na blagajnama dvorane Lisinski.

Bogatih četrdeset godina karijere, ispunjenih brojnim vječnim hitovima na kojima su odrastale generacije garantiraju vam koncerte godine. Ne propustite druženje s glazbenom legendom, Halid Bešlić i prijatelji, petak 02. i nedjelja 04.10.2015. s početkom u 20h, KD Vatroslav Lisinski!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO