Nakon spektakularnog otvorenja zagrebačkog kluba Gallery proteklog vikenda R’n’B Exclusive ekipa vraća se u riječku Karolinu. U petak 4.4.2014. R’n’B EXCLUSIVE ugošćuje poznatog Dj iz New Yorka iz proslavljene hip hop grupe Das EFX, Dj Rondevu. Vrhunski tehničar “turntabelist” sa sigurnošću će napraviti pravi pleasni urnebes u Karolini. Uz Dj Rondevu-a za pultom i novopečeni pobjednik i osvajač  titule za najboljeg hip hop Dj-a u Hrvatskoj, DJ Chill koji je u subotu pokupio ovu hvalevrijednu nagradu.

Blistavi modeli R’n’B Honeys “Wearing ZIGMAN” i atraktivni plesni nastupi zajedno sa dečkima iza objektiva koji će uključujući najbolju publiku u Hrvatskoj snimiti još jednu atmosferu za pamćenje.

Okupljanje gostiju i R’n’B Exclusive ekipe započinje Warm Up partyem u predivnom ambijentu NUbar-a od 21:00h do 00:00h gdje Vas zagrijava mladi riječki DJ IC sa najboljim hip hop i rnb klasicima.

U sklopu večeri održati će se i promocija novih modela auta iz salona Porsche Interauto Rijeka koje možete pogledati i isporabati ako se obratite modelima RnB Honeys.

Za prijevoz iz NUbara u Karolinu pobrinut će se TAXI Cameo sa nekoliko kombija koji će Vas u 00:00h besplatno prevesti u Night Bar Karolinu.

Večer podržava i premium vodka Belvedere koju možete kupiti po promotivnoj cijeno zajedno sa “soft drinkovima” za 600,00 kn (rezervacije na 0914904042)

See yaa PARTY PEOPLE

Powered by: Belvedere Vodka, Porsche Interauto Rijeka, Zigman, Nixon watches, Bogner, Xenia & Sensus Make up, Taxi Cammeo
REZERVACIJE: 0914904042
WEBSITE: www.rnb-exclusive.com
FACEBOOK R'n'B EXCLUSIVE: https://www.facebook.com/rnbexclusive111

INFO & KONTAKT: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DJ RONDEVU (Brooklyn New York)

Predstavljajući Brooklyn, New York DJ Rondevu od svoje 10. godine nije mogao ni sanjati kakav će uspijeh ostvariti.

Njegovi DJ vještine prikazane su diljem svijetskih klubova , na raznim radio postajama  te mnogobrojnim svjetskim turnejama; u cijelom SAD-u, Kanadi, Engleskoj, Brazilu, Čileu, Kolumbiji, Indiji, Japanu, Francuskoj, Italiji, Srbija, Kosovo, Albanija, Njemačka, Poljska, Švicarska, Makedonija, Hrvatska, Danska, Švedska, Norveška, Češka, Grčka, Nizozemska, Mađarska, Australija, Djevičanski otoci...

Dj Rondevu dijelio je binu sa svjestki poznatim imenima kao što su EPMD, DJ Premier, The RZA, Ol Dirty Bastard, Pete Rock & CL Smooth, Onyx, Lord Of Undergrund, Paul Wall, Montell Jordan, DJ Scratch, Tony Touch, Naughty by Nature, Marley lapor, Funk Master Flex, The Beatnuts, Pharoahe Monch, Black Sheep, Smif N Wessun, Heltah Skeltah, David Morales, Slick Rick, Darren Emerson, Brand Nubian, The Ying Yang Twins, De La Soul te mnogi drugi.

Također DJ Rondevu ostvario je brojna gostovnja na MTV-u i na najpoznatijoj hip hop emisjii Rap City, te je pored gostovanja izašao u brojnim svjetskim časopisima kao što su: Source, XXL, Scratch, Fader, Tablist, Backspin, Ozone, Rapmullet.com, Version 69 i mnogi drugi.

Svestranost je ključ za uspjeh DJ Rondevu-a jer on vrti hip-hop, R & B, Reggae, Rock, House, Old School, Dubstep i to na najvišoj razini. DJ Rondevu bi se moglo nazvati majstor svih zanata kod DJ-eva, on je turntablist / party rocker / mix tape master. On ima stil koji nitko nije uspio ponoviti.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO