U petak 13. svibnja u Caffe baru - Night baru Karolina, gostuje jedan od vodećih hrvatskih producenata elektronske glazbe, zagrebački producent i DJ, Matija Rodić, poznat kao "Matroda". Matrodin remix "California" sa Chris Lake-om ušao je na drugo mjesto najprodavanijih pjesama na Beatportu i u TOP 10 EDM pjesama u 2015. godini i tako postaje prvi Hrvat koji je doživio tako veliki uspjeh u komercijalnoj EDM sceni.

Njegov i Chris Lake-ov remix podržan je i puštan od najvećih svjetskih DJ-eva i producenata kao što su: Diplo, Calvin Harris, Oliver Heldens, Pete Tong, Fedde Le Grand, Showtek, Don Diablo i mnogi drugi. Zbog godina, glazbenog pravca, ali i stila te kreativnosti, Matroda je dobio nadimak "hrvatski Martin Garrix".

Sa Dominikom Kovačevićem član je DJ/producentske grupe - "NOVKA". Oni su prvi Hrvati koji će izdavati za najpoznatiju EDM izdavačku kuću - Spinnin Records. Njihov prvi singl "Poezia" je u samo 20 dana imala vise od 100.000 slušanja na Soundcloudu.

Prvi veliki support stiže od poznatog francuskog future/deep house producenta Tchamija, koji je stavlja u svoj vlastiti službeni promo video. Od tada stupaju u kontakt sa managerom od Tchami-a i Dj Snake-a. Njihovi novi EP "Zalazak" promoviran je na najpoznatijem blogu "YourEDM", gdje ih nazivaju: "THE FUTURE OF HOUSE MUSIC".

Matroda također dobiva podrške od domaće scene i domaćih producenata koji ga svrstavaju među talentiranijim producentima i DJ-ima ovih prostora, a bio je višegodišnji resident kluba Aquarius na Zrću, pa sezone 2015. prelazi u klub Noa, u kojem je prošlog ljeta proveo sezonu.

SVI STE POZVANI!

Sve informacije i rezervacije na: 091/490 4042.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO