Glamurozni izbor za Kraljicu Hrvatske ove godine će se održati na Pagu 10.06.2015. pod velikim medijskim praćenjem, gdje će djevojke odsjesti par dana. Regionalni izbor za KRALJICU SJEVERNOG JADRANA održati će se u Rijeci u Caffe bar - night baru Karolina 9. travnja 2015. godine. Izbor će, poput finalnog izbora na Pagu, biti popraćen mnoštvom medija, a u žiriju će biti zvučna imena.


Voditeljica ovogodišnjeg regionalnog izbora Kraljice Sjevernog Jadrana je nekadašnja Kraljica Hrvatske, ujedno jedna od najljepših Hrvatica TINA KATANIĆ.

Izbor za KRALJICU SJEVERNOG JADRANA će se održati u organizaciji bivše Miss PRIMORSKE GORANSKE te Miss Elegancije EUROPE Ive Frankić, a uz nju je Majda Kolak, vlasnice modne agencije "M&M", ujedno i držatelja licence za KRALJICU SJEVERNOG JADRANA (Istra, Rijeka i okolica, Gorski kotar, otoci).

Poruka zahvale sponzorima

"Kako se bliži Kraljica Sjevernog Jadrana 2015 godine tako nas očekuju i velike obaveze, pogotovo mene kao organizatoricu izbora. Djevojke su 2 dana imale snimanja sa našim dragim sponzorima. Nismo naravno stigli obići svih, a nažalost neki od njih nisu blizu da si možemo to dozvoliti.

Ja bi se ovim putem zahvalila redom svima. Hvala Caffe - night bar Karolina što su i ove godine omogućili da se izbor održi 2 godinu na istom mjestu, agenciji za nekretnine ATLAS što vjeruje u nas, hvala Alessandru Trade koji brine i njeguje kosu nas i djevojaka, hvala Viki Viktorio koja i ove godine radi na kruni, Tamarix nakitu, Poppy bagsicama, Poi fashion, Fensicama, Marinu Miočić-Stošiću na prekrasnom brodiću, Red Beril Russian votki, Fitness Studiu 9 koji je omogućio poklon bonove mjesečne članarine curama, Studio Wolfu, Sasoriza beauty salonu koji će nam djevojke potamniti za sam dan izbora, TWINS studiu na divnim noktićima, Ivani Obrić i Make up Cocco što će nas uljepšati svojim umijećem šminkanja, cvjetarni Pascucci na divnom cvijeću koje pripremaju, divnim dizajnerima: Hero4Hero, Kaya design, Antoneli showroom, Andy's stuff, Desiinii, Ivani Jurić design, Marie vjenčanice, Senia kupaći kostimi.

Hvala plesnoj grupi Porto RI koja nas vjerno prati 2 godinu zaredom, Party.hr-u, Hrvoju Saršonu, La Vie studiu i Viviani Lokmer Sulini, predivnoj Maji i Extravagantu koji im priprema iznenadenja, divnoj ženi i predivnoj trudnici Mariji i Stilueti koji su uz nas uvijek te tiskari Sušak koja je napravila najljepše plakate da bi večer bila još bolja i ljepša :) Taxi Cammeu, Coca-Coli, Lifelimousine koja nam priprema iznenađenje također veliko hvala.

Hvala i svima ostalima koje nisam uspjela napisati i nabrojati a ima Vas. Zaista mi je čast radit sa svim ovim dragim ljudima i veselim se svakom budućem projektu. Djevojke su ova dva dna zaista dale sve od sebe a još ih čeka manje od mjesec dana kada će jedna od njih postati nova Kraljica Sjevernog Jadrana :)

Još jednom veliko hvala svima."

Iva Frankić

Tekst / Fotografije: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO