U petak, 21. studenog, u Karolini nastupiti će majstori hrvatske klupske scene Carl Maxx & DJ Tom Polo - Golddiggers. Nakon ljeta i nastupa na Ultra Europe Closing Pool partyju vraćaju se u Karolinu. Projekt Golddiggers predstavlja suradnju dvojice dobro poznatih zagrebačkih DJ-a, Karlo (Carl Maxx) poznat kao dugogodišnji resident Papaye i Mansiona, već je sa 12 godina zapeo za oko lokalnim vlasnicima klubova i vrlo brzo postao najmlađi DJ sa klupskom rezidencijom u gradu. Svojim energičnim i euforičnim nastupima zaradio je mnoge simpatije publike i zaslužio rezidencije u najboljim klubovima u Hrvatskoj. Zadnjih 10ak godina u reference je upisao legendarni Saloon, Gjuro2, Aquarius (gdje započinje prijateljstvo i suradnju s Tomom), Papayu, Mansion, Londonski superklub Proud2 i na kraju 2013. prvi Ultra Europe Music Festival.

Iste godine kreće dugo isčekivana suradnja s Tomom, jednim od najaktivnijih hrvatskih DJ-a. Tom (Tom Polo aka Marko Polo) kao pasionirani kolekcionar vinyl-a, DJ, scratch majstor, producent i vlasnik glazbenog studia u ovu suradnju donosi iskustvo i kreativnost. Kao producent nominiran je za prestižnu glazbenu nagradu 'Porin' u kategoriji 'Hit godine', a kao DJ je nositelj nekoliko titula poput: 'DJ godine', 'Najbolji hrvatski DJ'. Zastupa hrvatsku DJ scenu na 'European Beats' u Njemačkoj.

Kroz godine na pozornicama klubova, DJ pult djelili su s najvećim imenima na sceni. Lista je duga a neki od njih su Axwell, Fedde Le Grand, Armin van Buuren, Hardwell i mnogi drugi. U svoju referencu stavljaju apsolutno najveće i najpoznatije klubove u regiji - Papaya, Revelin, Aquarius, Mansion, Aurora, Hacienda...

Iako su sada publici bili dobro poznati kao Tom Polo i Carl Maxx svoju će dugogodišnju suradnju kroz ovaj projekt usmjeriti prema produkciji koju će zajedničku potpisati kao Golddiggers.

U glazbi koju 'vrte' u setovima, bas kao i u produkciji koju rade, osjete se utjecaji različitih glazbenih stilova i ukusa, što ne čudi, obzirom da su poznati kao DJi koji nikad nisu bili zarobljenici jednog žanra, već su ekperimentirali s ciljem da publici pruže nešto 'drugačije'.

Ono po čemu ćete prepoznati Golddiggerse i po čemu ćete ih razlikovati od mase 'novih klinaca', istinska je ljubav prema glazbi s kojom rade. To se prepoznaje u setovima koji svojom dinamikom dižu na noge i najzahtjevniju publiku.

Vidimo se u Karolini!

Rezervacije stolova: 091/ 490 40 42

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO