Zaljubljenici u elektronsku glazbu, clubbing i festivale, sve više uz pažljivo odabran line-up cijene i dobar sound system. Ulaganje u opremu i zvuk izvođačima omogućuje kvalitetniju izvedbu, a publici neusporedivo bolje iskustvo uživanja u glazbi. Splitski Kameleon, mali klub s kvalitetnim programom koji posebnu pažnju pridaje elektronskoj glazbenoj sceni, prepoznao je važnost svih ovih sastojaka za dobru zabavu i, odlučivši se za upravo savršen zvuk, postao prvi klub u Hrvatskoj sa najboljim svjetskim sound systemom - Funktion One.

Osim što ga doslovno obožava veliki Carl Cox, te su ga za svoje nastupe koristili Jamiroquai i Underworld, obavezna je oprema na velikim glazbenim događajima poput Glastonburyja i Burning Man festivala. Među ponosnim vlasnicima F1 ozvučenja su i 'zloglasni' berlinski Berghain, njujorški Cielo, Space na Ibizi, a od sada i klub Kameleon iz Splita.

Premijera Kameleonovog novog Funktion One ozvučenja održava se u subotu, 29. studenog, uz jedno od najvećih imena svjetske techno scene, DJ-a i producenta Valentina Kanzyanija. Za zagrijavanje i podršku tu su i  Mariano Mateljan te Madezh iz Cruise ekipe, koja ovom prigodom obilježava prvi rođendan.

Ulaznice se mogu nabaviti u klubu Kameleon, u pretprodaji po cijeni od 40 kn, a na dan događaja po 60 kn.

www.funktion-one.com

www.facebook.com/djvalentinokanzyani
www.kameleon.hr

Funktion One je britanska tvrtka, inovator i proizvođač profesionalnih zvučnih sustava. Njihovi sound systemi, na kojima rade još od '70-tih godina, posjeduju dobru kontrolu širenja zvuka prostorom, smanjene su distorzije, a sve komponente su maksimalno kvalitetne kako bi se omogućila visoka kvaliteta zvuka i visoka vjernost originalnom zvuku. Projektirani su tako da se sve frekvencije emitiraju jednakim intenzitetom poput profesionalnih studijskih monitora, a njihov kristalno čist zvuk na izlazu vjerno prati originalni signal iz ulaza, što ga čini prikladnim za sve glazbene pravce. Funktion One sound system miljenik je elektronske glazbene scene, festivala i klubova, ali se sve više koristi i u operama, performansima, pa čak i crkvama! Zbog sve cjenjenijeg savršenog Funktion One zvuka, opremljenost njime vrlo se često ističe na plakatima i flyerima prilikom promocije događaja.

www.funktion-one.com/

Slovenski DJ i producent Valentino Kanzyani djeluje od 1995. godine i jedno je od najvećih imena na techno sceni. Slavu koju je stekao rezidencijom u Ambasadi Gaviolli i impresivnim dugim setovima, sve je više rasla, a zavidnom tehnikom puštanja s tri gramofona zažario je plesne podije po cijelome svijetu i dospio na 75. mjesto DJ Mag TOP 100 DJs liste. Nakon velikih masovnih partyja i pozornica, te izdanja pod imenom Recycled Loops (što je ujedno ime labela koji je pokrenuo s DJ Umekom), Kanzyani 2005. godine pokreće vlastiti vinyl-only label Jesus Loved You i vraća se underground zvuku. Na Ibizi je 2011. pokrenuo vrlo uspješnu Next Wave večer koja je podržavala nekomercijalnu stranu klupske scene na otoku. Njegova izdanja i suradnje izišla su za labelove kao što su Cadenza Records, Intec i M_nus.

Day & Night Club Kameleon mali je splitski klub koji svojim djelovanjem i programom nastoji njegovati elektronsku glazbu. U sklopu E!Nights večeri, čija je misija osvježiti scenu, ujediniti domaće kolektive i pružiti gradu kvalitetnu glazbenu ponudu, prošle su sezone Splićani mogli uživati u nastupima izvođača kao što su Manuel de Lorenzi, Archie Hamilton, Stee Downes, Jay Shepheard, Stacey Pullen, Dana Ruh, Chris Lattner, Martin Landsky... Ove sezone klub je dobio najbolji svjetski sound system Funktion One te sada u Kameleonu očekujemo zabavu na novoj razini.

E!Nights Facebook
www.kameleon.hr

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO