Za sve one kojima je put do Ibize preveliki zalogaj, ovoga petka 3.10.2014. biti će idealna prilika da dožive atraktivan event sa ove popularne party destinacije. Upravo ova večer dovodi nam rezidente i plesače te akrobate, koji će vam vratiti boje ljeta i uvesti vas u show, koji niz godinama na Ibizu privlači na tisuće posjetitelja.

La Fiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, gdje se isprepliću atraktivni nastupi u zraku akrobata sa plesnim točkama zgodnih performerica u glamuroznim kostimima, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju, što ostavlja dojam potpunog scensko-glazbenog vladanja po cijelom prostoru.

Ove subote atraktivan event za oči u uši La Fiesta dovodi Danny Wade-a-rezidenta Ibize. Osamnaestogodišnji Wade počeo je prošle godine u jedan od najpoželjnijih klubova na Ibizi kao resident DJ, da bi već do kraja godine postao najtraženija mlada DJ zvijezda. Nastupao je uz najveća svjetska imena DJ scene David Guetta, Martin Solvieg, Bob Sinclar, Chuckie, Dada Life, Nicky Romero i drugi. Uz njega će nastupiti i temperamenti glazbeni umjetnik i najbolji svjetski violinist u klupskim nastupima Miguel Lara. Svirao je u vodećim svjetskim klubovima, a ljeti redovito nastupa pred 10-ak tisuća posjetitelja u najprestižnijim klubovima Ibize Ushuaia club, Privilege.

Njegova glazba i nadarenost prelaze svjetske granice, te je redovito tražen na svim kontinentima. Kako se violinski zvukovi uklapaju sa elektronskim ritmovima možete čuti u ovom posebnom izdanju scensko-glazbenog showa La Fiesta. Njima će se pridružiti i u Stilt Walker u zapanjujućem fire showu, air akrobatkinje na svili i kolutu, te zanosne performerice u atraktivnim kostimima.

Dakle ovoga petka vratimo se živim bojama ljeta i otputujmo nakratko kroz ovaj atraktivan event u svijet zabave najpoznatije svjetske party destinacije.

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 50 kn na ulazu kluba Inside.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO