Popularna šestorka TBF po prvi put će nastupiti u Ičićima, 6. rujna, u sklopu šestih Dana Ičića. Ove godine odlučili smo se za nešto drugačije jer nam je želja privući što veći broj u Ičiće, a sigurni smo da će TBF-ovci oduševiti sve generacije, istaknuo je predsjednik MO Ičići Marin Starčić, te napomenuo da će ostali program koji uključuje i festival elektronske glazbe pod nazivom 'Goodbye summer' opširnije najaviti uskoro.

U Ičiće grupa The Beat Fleet, ili skraćeno TBF, dolazi nošena pozitivnim kritikama njihovog zadnjeg albuma 'Pistacio Metallic' čije su pjesme kao što su 'Veseljko' ili 'Mater' još uvijek aktualne na radijskim postajama, kao i njihovi raniji hitovi - od 'Smaka svita' do 'Alles Gut'. No, nedavno su splitski glazbenici izbacili i dva nova singla, koja će predstaviti i na ičićanskoj fešti - 'Banane' i 'Neću ti ništa', koje najavljuju novi album čiji su izlazak TBF-ovci najavili za jesen, odnosno taman koji tjedan nakon što se uz Ičićane oproste od ljeta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO