Tradicionalno najstrašnija šuma Tuškanac i ovog će petka, 31. listopada 2014. od 23 sata utjeloviti najstrašniji Halloween party u Zagrebu. Adresa "Tuškanac 1" već je preko 11 godina mjesto najpopularnijeg Halloween partyja u gradu, koji se održavao u legendarnom Hemingway baru. Novi klub na istoj adresi imena "Hollywood Vanity club" unio je velik dašak svježine u noćni život srca Zagreba, a jeza prestrašne tuškanske šume nalaže da će i dalje najpopularniji Halloween party u gradu ostati na Tuškancu. Tako HOLLYWOOD Vanity club s ponosom najavljuje nezaboravan tulum povodom Noći vještica inspiriran tematikom horor parodija "Scary movie".

Uz jedinstvenu i kreativnu klubsku scenografiju upotpunjenu vrhunskom kostimografijom, čuvajte se strašnih scena koje možete doživjeti u svakom kutku kluba Hollywood. Zavodljivo simpatične vještice, maskirane ubojice s plaštom, krvožedni zombiji, te pobuđeni duhovi mogu biti bilo gdje!

Vi se ne zaboravite maskirati, a mi ćemo tri najorginalnija izdanja vrijedno nagraditi! Za zastrašujući muzički ambijent do ranih jutarnjih sati će se pobrinuti naši također kostimirani resident DJ-i (Joe 2 Shine, Dexter, Don Tom). Pridružite nam se u petak 31.10. na Tuškancu i tulumarit ćemo dok jaganjci ne utihnu!  

Dakle, vidimo se u HOLLYWOOD vanity clubu na Noći vještica. Za informacije i rezervacije nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 098 616 369.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO