Najljepši modeli Hrvatske pozivaju vas na vrhunski Models Show u klubu Groove. Depresivan i turoban siječanj razbudit će svjetski hitovi, atraktivan ples i vesela energija! Ovog petka, 16. siječnja od 23 sata, Groove predstavlja jedinstveni Models Show koji će vas odvesti na višeosjetilno putovanje svjetskim modnim metropolama.

Zimska zagrebačka noć bit će ispunjena najpoznatijim svjetskim i domaćim hitovima DJ-a Duixa, a vruću atmosferu upotpunit će atraktivna scenografija i prekrasan ambijent jedinstvenog prostora koji će Vas odvesti na nezaboravno party putovanje.

Nadolazeći Models Show ovog će petka imati i humanitarnu notu. Sav prikupljen prihod bit će doniran Pavi Hađiji, mladom Dubrovčaninu koji je na Badnju večer teško stradao u prometnoj nesreći te mu je povrijeđena leđna moždina zbog čega su mu paralizirane obje noge, trup i šake. Nesretna sudbina mladića potaknula je i tim kluba Groove koji su svojim prihodom odlučili pomoći Pavi u prikupljanju sredstava za potrebnu rehabilitaciju u inozemstvu gdje postoje uređaji za liječenje ovakvih vrsta povreda.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO