"Mi smo jedan" bio bi doslovni prijevod večeri koju nam u suradnji s klubom Gjuro 2 u Zagrebu donosi vodeća hard-techno / hardcore party - organizacija i program u Hrvatskoj i regiji uopće. - Hard2Core ponosno predstavlja event koji je sadržajem nadišao godišnje "XXL" izdanje; dobrodošli na Hard2Core presents "WE ARE ONE!".

Kao "jedan" dolazi trojac koji će raspametiti Zagreb i hrvatsku publiku željnu, gladnu i žednu hard-techno, schranz i hardcore zvuka. Po prvi puta u Hrvatskoj imamo priliku čuti poznatog europskog DJ-a i producenta koji se nalazi iza aliasa TiltHammer. Uz njega slušat ćemo i mađarskog DJ-a pod imenom Bart Shadow, a kojeg smo imali prilike slušati već jednom na H2C-u i koji je tom prilikom osvojio simpatije i rasplesana srca hard party populacije Lijepe naše.

Upravo njegova traka "We Are One" bila je inspiracija za ostvarivanje ove večeri tj. projekta pod H2C organizacijom. Važno je spomenuti kako ovaj dvojac upravo u ovom trenu tvori duo koji nastupa pod nazivom Endless Resnonance, a "iza kulise" se priča kako bi kroz skoru budućnost mogli i u Zagrebu nastupiti upravo u tom obliku. Posljednji koga ćemo spomenuti vjerojatno je najveći miljenik hrvatskih partijanera koji vole tvrđe oblike elektronske glazbe...

U goste nam još jednom, ali napominjemo da još SAMO jednom dolazi jedan i jedini Bentech. On je i službeno potvrdio kako je Zagreb njegova posljednja hard-techno postaja što se tiče nastupa u Europi. Mladi DJ i producent već kroz nekoliko tjedana seli u Australiju, pa što drugo da kažemo nego "nema popravnog, ako ste fan - sad je vrijeme; sad ili nikad". Bentech je poručio kako mu je drago što će se pozdraviti sa zagrebačkom publikom još jednom jer nigdje nije doživio toliko topao doček kao u prijestolnici Lijepe naše.

Stranim hard-techno izvođačima pridružit će se i rezidenti Hard2Core programa: Flame - priprema "brutalno ubitačan schranz set!" i Blurix - kaže ovako "Tu noć će me pustiti napokon s lanca.. kažu da napokon mogu šamarati i šarmirati hardcore zvukom.. i iskoristit ću tu priliku.".

Tko se naziva hard-techno fanom, a nije doživio Bentechnovu "No One Takes Me Down" u punom sjaju na prepunom flooru uz melankolični napjev, melodiju klavira, te žestoko udaranje perkusija, bolje da upotpuni svoj "rave portofolio".

Na flooru, pod neonskim svjetlima i u žaru plesa, a pod membranama zvučnika - svi smo kao jedan. Doživimo p.l.u.r. još jednom, preživimo noć, uživajmo u slatkom muskulfiberu, pa tako i prvom hard izdanju Hard2Core programa u ovoj sezoni. U subotu (18.10.) u klubu Gjuro 2 s nekima se opraštamo, a druge pozdravljamo... Vas...? Vas svakako pozivamo.

- program: HARD2CORE presents WE ARE ONE! // TiltHammer | Bart Shadow | Bentech
- klub: Gjuro 2 | Zagreb
- datum: 18.10.2014. | subota
- upad: 40 kn do ponoći, 60 kn poslije (djevojkama upad 40 kn cijelu noć)

- svira se: hard-techno / schranz / industrial / hardcore

- line-up:
* TILTHAMMER (Endless Resonance / Animasola / Cannibal Society // HU)
* BENTECH (Techlines / Ill Luminati Rec / Overload Bookings // HU)
* BART SHADOW (Endless Resonance / Techlines / Animasola // HU)
* FLAME (Hard2Core / Diggarama)
* BLURIX (Hard2Core / Diggarama / Techno 3.0)

RAVE ON... WE ARE ONE!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO