gallery0306

 
Nakon ludog i nezaboravnog otvorenja ljetne terase prošle subote lijepo vrijeme i vrućina polagano ali sigurno ušuljala su se na velika vrata Gallery kluba pa upravo zbog toga u subotu 03.lipnja 2017 idealno je vrijeme za WHITE party! Tako ekipa Gallery kluba samo za Vas ponovo priprema poseban i totalno drugačiji kostimirani party pod simboličnim imenom White party! Gallery želi izraziti dobrodošlicu našim vjernim gostima i onima koji će to tek postati, te Vas tako pozivamo na svečani White party koji će se održati u subotu 03. lipnja s početkom u 23 sata. U isto vrijeme želimo Vas podsjetiti kako se najbolji tulumi u gradu svaki vikend odvijaju upravo u Gallery klubu na mjestu gdje zabava nikada ne prestaje :)

Atraktivne plesačice u sexy bijelom donjem rublju dio su ove slatke bijele poslastice te specijalni show program koji smo za vas pripremili! Kako biste bili dio ove čarobne bijele priče koja slijedi, potrebno je odjenuti bijelu odjeću. Bijela boja je dress code bez kojeg neće biti moguće ući! Ukoliko nemate, na ulazu će Vas dočekati Gallery bijela majica. Za najnovije house hitove i mixeve pune dobrog zvuka pobrinuti će se naš sjajni rezident DJ Joe2Shine i tako vas rasplesati vrućim ritovima. Naravno uz DJ Joe2Shine tu su i neizostavne Gallery djevojke.

Zato što brže rezervirajte svoje mjesto u klubu za još jedan nezaboravni White party na broj 099 444 2 444 te se vidimo na najluđem partyju u gradu & dress to impress.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO