Nakon Fetish partyja koji je uzburkao društvene mreže provokativnom galerijom fotografija plesačica i plesača odjevenih u kožu i seksi kostime, Gallery club nastavlja udarnim tempom. Bičevi, koža i atraktivni plesači koji izvode erotični performans zarobljeni u kavezu u krcatom klubu zavedenih gostiju, tek su početak bogatog subotnjeg programa koji će zagrijati početak ljetne zabave uz rezidenta DJ-a Joe2Shine.

Biti će tu uvijek atraktivan body painting i ples pod neonskim svjetlima kluba „Neon party", obavezan dress code za „White Party" bez kojeg nećete moći ući u klub ako niste prikladno odjeveni, gostovanja novih domaćih i inozemnih DJ-a nakon Funkermana koji je oduševio publiku. Gallery Club po uzoru na svjetske klubove iznova podiže ljestvicu urbanog klupskog programa koji se nude na repertoaru klupske zabave u gradu.

Tako je za početak ljetne sezone Gallery club najavio Unisex Friday, program stvoren za žene i muškarce i sve one koji se tako osjećaju, a pod simboličnom mantrom „New month - new beginnig". Novi mjeseci i novi početci uz DJ-a Emillia Dalbella, seksi plesačica koje plešu oko šipke i ljepotica koje vas čekaju već na samom ulasku u klub odjevene u lude kostime, petkom nagrađuju svoje goste brojnim nagradama.

Unisex Friday ovaj će petak 24. travnja darovati sretnog dobitnika neizostavnim hitom u svijetu ljepote, ekstenzijama trepavica u vrijednosti od 800 kuna u suradnji s nagrađivanom nail & eyelash dizajnericom Dunjom Vrban pobjednicom na Međunarodnom natjecanju ugradnje trepavica dvije godine zaredom. U suradnji s Anom Kuštre Gallery Club poklanja i bojanje kose, šišanje i frizuru u poznatom zagrebačkom salonu, te 50 vouchera za popust na frizerske tretmane.

Također, Gallery je najavio kako sve goste koji dođu na party očekuju poklon iznenađenja i naravno, luda zabava koja ne staje do sitnih jutarnjih sati.

Info i rezervacije: 099444244

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO