Comeback by DJ Emilio Dalbello - r&b, hip-hop, house, EDM, pop, Sexy dance performance by UNIQUE ENTERTAINMENT. Dress code: light & bright (white, yellow, pink, light blue, ...) Ljeto već lagano odmiče kraju i svi su se već više-manje vratili u Zagreb zaradivši na moru predivne preplanule tenove. Tako je i neslužbeni dress code “light & bright”, koji nalaže da obučete laganu odjeću svijetle boje, po mogućnosti bijelu, žutu, rozu, svijetlo plavu ili bilo kakvu u kojoj će Vaš novi preplanuli ten doći do izražaja. Slano more zamijenit ćete slatkim jezerom Jaruna, a mnoge strane face poznatima.

Jedan od povratnika u Zagreb je i DJ Emilio Dalbello, legendaran zagrebački DJ i TV voditelj, koji je ujedno i resident DJ programa UNISEX FRIDAY. Time je UNISEX FRIDAY ekipa kluba Gallery ponovo u punom sastavu. Program se već afirmirao kao najpopularniji tulum koji se petkom održava u gradu, a kako ima ponešto za svakog, i za muške i za cure, nosi taj prigodan prefix u nazivu: UNISEX.

I glazbena komponenta programa je jedinstvena. DJ Emilio Dalbello, zabavljat će sve prisutne najvećim mashup setom u kojem će također biti ponešto za svakoga, od najmodernije house, pop i r&b glazbe, svevremenskih hip-hop klasika, pa sve do Backstreet Boysa :)

Na atraktivnoj terasi, zahvaljujući kojoj Gallery ima priliku organizirati najbolje Open Air partye u gradu, na kojoj se uz ljetni povjetarac idealno s osvježiti pićem u ovim ljetnim noćima.

Atmosferu će posebno zagrijati atraktivne plesačice naziva UNIQUE ENTERTAINMENT i svojim sexy nastupom plijenit će poglede svih prisutnih.

Dobro nam došli natrag u Zagreb, pa tako i u petak u Gallery, na mjesto gdje zabava ne prestaje - Gallery club.

INFO / V.I.P. REZERVACIJE: 099 444 2 444

Cijena ulaznice: M - 30kn / Ž - 20kn

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO