Gallery Club Zagreb - Paul Van Dyk - 25.08. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. kolovoza 2017. god. u 22:00

gallery2508

 

Umjetnik s Grammy nominacijom, svjetski priznati DJ i audio arhitekt Paul van Dyk po prvi put stiže u Zagreb! S ovom glazbenom najavom hrvatska metropola upravo je postala jedna od najpoželjnijih destinacija ovo ljeto! Glazbenika kojeg je DJ Mag dva puta proglasio najboljim svjetskim DJ-em, u petak 25.8. ugostiti će poznati zagrebački noćni klub Gallery, čija će velika ljetna terasa uz zagrebačko jezero Jarun ovaj događaj učiniti još spektakularnijim!

 
Paul van Dyk, pravim imenom Matthias Paul, karijeru je započeo kao producent trance elektronske glazbe početkom 90-ih godina kada u iznimno kratkom roku postiže popularnost remixom 'Love Stimulation' te vlastitim hit singlom 'For an Angel'. U posljednje vrijeme svoju glazbu izbjegava nazivati trance glazbom, već jednostavno - elektronikom.

 

Njegovi se remixevi poznatih svjetskih hitova poput 'Martyr' od Depeche Mode-a, 'What Goes Around... Comes Around' Justina Timberlake-a, te 'Gimme More' od Britney Spears puštaju diljem svijeta i već su poznata uvertira za najbolje party-je.
 
Nakon svjetskih pozornica i velikih festivalskih nastupa na kojima je znao okupiti i preko milijun i pol ljudi na jednom mjestu, došao je red i na Zagreb. A ovo je jedna od onih situacija kada se čak isplati prekinuti i godišnji odmor da bi se zaputilo u grad. Jer propustiti ovog velikana zaista bi bila šteta! Stoga zapišite datum 25.8. u svoje kalendare i ne propustite glazbenog producenta koji je svojim radom u posljednjih 20 godina oblikovao tijek povijesti elektronske glazbe!

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna možete kupiti na šanku Lounge Bara Khala u Tkalčićevoj 88 ili u klubu samog događanja, Gallery klub na Jarunu, Aleja Matije Ljubeka 33.

 

Nakon gostovanja velikih DJ imena Claptonea i Mahmut Orhana početkom ove godine, Gallery klub je s ovim gostovanjem dao do znanja da misli ozbiljno kada su u pitanju party-ji elektronske glazbe!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.