Nakon vrhunskog nastupa TheShapeshifters-a, u subotu, 09.04. slijedi gostovanje poznatog DJ-a LATIN PRINCE & Phat Phillie!!! Kada je u pitanju hrvatski hip-hop posebno istaknuto ime koje se treba zapamtiti je Phat Phillie. Njegova karijera započinje davne 1984 godine nakon što je čuo UTFO, Roxanne Roxanne i to na postaji zagrebačkog legendarnog Radia 101.

Nakon kratkog boravka u SAD-u 1991. godine susreo se sa DJ Frxom s kojim postaje co-domaćin Blackout Rap emisije u Hrvatskoj.

Njegova karijera kao DJ i voditelja jako se brzo počela cijeniti ne samo na domaćem tržištu nego i u New Yorku, Njemačkoj, Sloveniji, BiH, Srbiji, Bugarskoj, Nizozemskoj, Rusiji, Švicarskoj i Francuskoj.

Redoviti je gost na brojnim hrvatskim televizijskim postajama poput VIVA TV i MTV Europe. Također je napisao i par članaka za nekoliko vodećih svjetskih hip hop magazina.

Jedan je od osnivača poznatog festivala "Fresh Island" koji se održava na poznatoj hrvatskoj plaži Zrće.

Naravno zahvaljujući jednim dijelom Phat Philliu ovog vikenda dolazi jedan od najvećih DJ-a današnjice Latin Prince.

Sergio "LATIN PRINCE" Jimenez je uistinu jedna od vodećih međunarodnih DJ-a današnjice! Njegova ljubav prema glazbi započela je u mladim danima s izlaganjem raznolikih žanrova. Latin Prince isključivo se bazirao kao DJ. U međuvremenu Latin Prince postaje i direktor Rap promocije na MCA Records gdje je radio sa uglednim umjetnicima poput Mary J. Blige, Common, Lil Jon i Pitbull.

Latin Prince održao je naslov nacionalnog direktora Mix Show West Coast za Universal Records / Motown Records Los Angelesu. Nakon izdavačkih kuća pokreće vlastitu kompaniju za marketing i promocije, Urban Jungle Music, gdje je i dalje organizira kampanje za nove umjetnike iz velikih i nezavisnih izdavača.

Kad nije u studiju, Latin Prince redovito putuje diljem SAD-a i inozemstva - često se pojavljuje na visokim profilma događaja i različitim lokacijama kao što su Indija, Singapur, Hong Kong, Malezija, Finske, Hrvatska i Njemačka. Latin Prince i dalje danas drži veliku ulogu na američkoj i svjetskoj glazbenoj sceni.

Zato se i ove subote vidimo na mjestu gdje zabava nikad ne prestaje ;)

Rezervacije: 0994442444

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO