gallery1009

Gallery club Vam u subotu, 10.09. predstavlja novu DJ atrakciju s ovih prostora; LADY LEE, koja će vas ostaviti bez daha u svakom pogledu! .-) Tu je i nas resident Joe2Shine! DJ Lady Lee je dinamična i nadolazeća glazbeno producentska zvijezda. Njezin rad na glazbenoj sceni doveo je u 2013 godini do titule jedne od najuspješnijih internacionalnih nadolazećih DJ zvijezda.

Poznata je po puštanju Big Room-Electro House/Hip Hop & R&B glazbe. Svi njezini remixevi su dovedeni do samog savršenstva. Njezin način rada mogao se čuti u svim svjetskim klubovima a pogotovo u Aziji, Sjevernoj Americi i diljem Europe. Dijelila je pozornicu sa poznatim mentorima poput techno legende DJ Sven Vath-a i DJ Snake-a.

DJ Lady Lee postavila je visoki standard u glazbenom svijetu producirajući i stvarajući samostalnu glazbu. Tako je još surađivala i sa poznatom deep house Brazilskom zvijezdom DJ Marcelom koji je i napravio remix za njezinu pjesmu Romeo.

Ona je istinska DJ zvijezda i moderna žena koja donosi vise od muzike, unosi vise strastvenosti kao i svoju energiju na scenu kako njezini nastupi ne bi nikad bili zaboravljeni.

Ne propustite ovaj spektakl na našoj ljetnoj terasi ;-)

Rezervacije: 0994442444

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO