U subotu, 04.04.2015., ekipa IN THE CLUB i GALLERY pozivaju Vas na još jedno novo gostovanje ali ovaj put poznate umjetnice i producentice pod umjetničkim imenom, DJ D.E.A. Mlada umjetnica i pod pravim imenom, Dea Tošić rođena je 5. lipnja 1990. godine. Poznata je po svojoj karzimi koja se osjeća na svakom njenom live nastupu.

Umjetnica je 2013. godine nakon svog odlaska sa Islanda dobila svoju prvu priliku za nastupom na jednom od najprestižnijih EDM mjesta na Mediteranu u klubu Papaya. Zbog odlične reakcije, 2014. godine DJ D.E.A. ponovo nastupa na prestižnom mjestu te njezin hit "Acid Kapi" koji je nastao u suradnji s producentom Glitch izdaje poznati španjolski label Pacha Recordings.

Njihova kuća poznata je po svojim elitnim klubovima diljem svijeta, hostingom samo creme de la creme od EDM scene i gdje DJ Deu možete očekivati da vidite i čujete. Njezin stil nosi Elektro / Progressiv koji se mješa sa modernim zvukom, te njezinim znanjem i iskustvom koje posjeduje, te suradnja s poznatim producentom Glitchom, DJ D.E.A. je stvorila svoj jedinstven stil.


Zato dođite ove subote, 04. travnja 2015. te budite dio velikog live show nastupa poznate umjetnice i producentice na mjestu gdje zabava nikad ne prestaje!


Info i rezervacija: 099 4442444


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO