Idućeg tjedna Rijeka dobiva prvi fashion caffe. Naime, u ulici Pavla Rittera Vitezovića, u samom centru grada, u srijedu se otvara Fashion caffe Lobby. Kako smo saznali, riječ je o mjestu  u kojem će se moći uživati u dobroj Julius Meinl Premium kavi, koktelima od kave, izvrsnim Pilato vinima, pjenušcima, urbanoj glazbi, te modnim fotografijama.

Upravo modne fotografije koje krase zidove lokala čine posebnim ovaj caffe u kojem će se priređivati mini modne revije i druga modna događanja, izložbe modnih fotografija,  ali isto tako i razne proslave poput rođendana, djevojačkih zabava, after work partya i sl. Svi zaljubljenici u modu ondje će moći prelistati najnovije modne časopise, ali i uživati u snimkama modnih revija, te saznati najnovije modne trendove.

Za srijedu su nam pak pripremili svečano otvorenje kojem će prisustvovati brojna poznata lica iz svijeta mode poput Ive Jerković, Nevena Ciganovića i Nikoline Miletić. Najnovije mini kolekcije predstavit će riječki dizajnerski brandovi Hero 4 heroes i Peperoncina design, a očekuju nas i brojna druga iznenađenja.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO