Rijeka je u sklopu maškaranog mjeseca dobila još jednu lokaciju za zabavu i brojna glazbena gostovanja. Naime radi se o zatvorenom prostoru Ex Port Delta (Export drvo) koji se nalazi u centru grada iza kazališta Ivan pl. Zajc. Osim izvođača sa estrade koji gostuju svakog tjedna održati će se i tradicionalni maškarani party “Carnival DJ Session 2016.”.
Ulaz je tradicionalno besplatan.


The Advent

Cisco Ferreira ili "The Advent", Portugalac sa londonskom adresom je glazbenik, pionir, inženjer zvuka, stalna techno sila i uporna techno konstanta. Buntovnik, ikona, autsajder i veliki umjetnik.Njegov je put bio jasan i zacrtan još otkad je otkrio acid house u londonskim klubovima.Radeći u studiu kao inženjer zvuka sa mnogima naučio je pretapati emocije u frekvencije. A onda je krenuo svojim putem, zabilježio briljantna izdanja i ubrzo odsvirao sve bitne klubove i festivale na svijetu. Danas je njegovo ime sinonim za techno. Dugo je već s nama i jasno je da je jedan od onih koji je tu da ostane. On je sve ono u technu što volite, a nakon njegovih setova sve riječi su suvišne.

Linkovi:
RESIDENT ADVISOR residentadvisor.com/dj/theadvent
FACEBOOK facebook.com/theadvent.o!cial
SOUNDCLOUD soundcloud.com/ciscoadvent
KOMBINATION RESEARCH kombinationresearch.com
DISCOGS discogs.com/artist/1110-advent-the

Uz The Adventa ovogodišnji Carnival DJ Session ugostit će i legende domaće techno i house scene kao što su: DJ Ogi, Alen Sforzina i System Divine kao i nove riječke nade u b2b kombinacijama LABOZZ vs. Dino Jukić i One N vs. Brx.

Ples u EX PORT DELTA hali počinje u 22:00 i traje do 4:00. Dođite na vrijeme!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO