U subotu, 18. travnja, DrinX caffe & club, na adresi Tkalčićeva 10, ugostit će karizmatičnog zabavljača, polivalentnog zagrebačkog DJ-a poznatog pod imenom Damien. Na svakom nastupu Damiena prati velikobrojna vjerna publika, tako da se u subotu očekuje izrazita gužva u DrinX klubu.

Damjan Šprem a.k.a. DJ Damien suosnivač je popularnog trance programa naziva TrancePort, a poznat je i po svojoj polivalentnosti. Po zanimanju je pravnik, a ima bogato DJ iskustvo u kojem bilježi niz nastupa po većini zagrebačkih klubova, u kojima je pokazao široku glazbenu raznolikost, 'vrteči' pri tom sve glazbene žanrove. Najpoznatiji je po trance glazbi i TrancePort projektu, a u posljednje vrijeme i po svojim VJ nastupima na kojima 'mixa' glazbu i video.

Na dočeku 2015. godine u Boćarskom domu, Damien je nastupio pred više od 3000 ljudi kao dio trance dvojca TrancePort, a nedugo zatim, novim je TrancePort projektom napunio novi zagrebački klub Play.

Na svakom nastupu Damiena prati velikobrojna vjerna publika, tako da se u subotu očekuje izrazita gužva u DrinX klubu.

I Vas će zasigurnom oduševiti, pa se u subotu 18. travnja uputite u Tkalčićevu 10 i uživajte u ovoj programskoj poslastici kluba DrinX i DJ Damiena.

Ulaz je besplatan, a za V.I.P. rezervacije kontaktirajte 095/8441114.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO