TECH D HOUSE ponosno predstavlja "special" izdanje večeri koja je prepoznata od strane ljubitelja elektronske glazbe. U klubu DEPO, u petak (28.11.2014.) predstavit će nam se miljenik hrvatske publike, svestrani šarmer iza DJ-pulta, čarobnjak iz Londona, gospodin TERRY FRANCIS. Ako niste čuli za Terry Francisa možda još niste zaplovili u svijet elektronskih beatova kako ste do sad mislili. Gotovo svaki svjetski partijaner će na pitanje: "Koji vam je najbolji klub na svijetu?" odgovoriti: "Fabric u Londonu.". - Što ako vam kažemo da je Terry Francis profesionalnu karijeru započeo upravo tamo, na licu mjesta, prve večeri otvaranja kultnog kluba Fabric... Upravo tako; Terry je zaista jedan od pionira, ali je ujedno i svevremenski pustolov glazbenim pravcima, puteljcima i bespućima elektronske glazbe.

Terry iza DJ-pulta napose stvara čaroliju mješavinom Acid, Trippy Electro, Funk, Techno i Groovy House zvukova... Nerijetko svira i setove od čak 5 sati. Zanimljiva je stvar kako je njegova bolja polovica tj. žena mu osnovala "klub podrške za žene DJ-eva" poradi njegova izbivanja što samo govori o njegovom angažmanu i opusu na svjetskoj sceni tijekom svih godina rada do dan danas. 1997. godine časopis "Muzik Magazine" proglasio ga je za najboljeg novog DJ-a što ga je jako iznenadilo jer je već tada imao iza sebe desetogodišnje iskustvo kao klupski DJ. S druge strane ovaj simpatični debeljko proglašen je i za engleskog ambasadora tech-house glazbe (ili kako je on zove "houseno") te je postao glavna "svjetlost vodilja" i "heroj" engleske underground house scene...

Radeći za "Swag Records" u Croydonu (UK), Terry unaprjeđuje svoje vještine istovremeno radeći i na vlastitom labelu "Housey Doings" (koji 1997. prelazi pod label "Pagan), a također kao suvoditelj najpoznatije londonske house klupske večeri "Wiggle" s kolegom Nathanom Colesom s kojim osniva i istoimeni label (Wiggle).

Uz glavnog gosta večeri iza DJ pulta nastupit će i suosnivač kultnog programa "Stereo Studio", ime bez kojeg povijest hrvatske elektronske glazbe i današnja scena zasigurno ne bi bila ista, a on je FELVER.

Participacija za event je 40 kn do ponoći, a 60 kn poslije. Party počinje u 22h, te završava u 6h ujutro.

Dobrodošli na special izdanje "TECH D HOUSE" večeri!

Dobrodošli u klub DEPO!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO