Prije samo godinu dana Zagreb je dobio klub koji se po mnogočemu razlikovao od drugih klubova i kroz kratko vrijeme napravio "odstupanje od pravila", pa je postao poznat kao klasičan odgovor partijanera na pitanje "Kamo za vikend?". DEPO klub kao predvodnik elektronskih valova i rave evenata u Zagrebu i regiji slavi svoju prvu godišnjicu te se prisjećamo svih trenutaka koje smo tamo proživjeli u tako kratkih, a tako dugih godinu dana. A kako bolje proslaviti prvu godišnjicu, prvi rođendan nego velikom proslavom - cjelonoćnim partijem uz brojne DJ-e i vrhunsku elektronsku zabavu.

Na zadovoljstvo svih poklonika elektronske glazbe, uskršnja večer postat će još zabavnija i društvenija nego ikad. Na sam Uskrs, u nedjelju (05.04.2015.) od 22h DEPO klub poklanja svima besplatan upad na party DEPO klub - 1st ANNIVERSARY CELEBRATION. I to nije sve, kako i priliči pravom rođendanu, klub časti sve posjetitelje i pićem dobrodošlice... Pa ipak, napominjemo da je najveći poklon pravom raveru, danceru, čageru ili partijaneru dobra, glasna i kvalitetna glazba, a toga se priprema napretek, pa će nas tako na rođendanskom eventu dočekati sljedeća postava DJ-a: DOMAGOJ RADAS, TEO HAROUDA, SHI PE, TEO ZVER, STHEKERSON, TEYCHEE.

Spomenimo i to da je DEPO kroz prvu godinu dana otvorenih vrata ugostio brojne svjetske velikane elektronske glazbe, a neki od njih su: Dave the drummer, Aril Brikha, Candy Cox, Marko Nastić, Terry Francis, Rebekah, Fernanda Martins, Petar Dundov, Mauro Piccoto, Lukas, Ladida, Makarov & Steen, Du Art, Tomcraft, Nathan Coles, David Meiser, Forest People, Tom Hades, X-dream, Scientific Funk, A.Paul, Okain, a osim njih i gotovo sve sceni relevantne domaće DJ-e, kako one "stare škole", tako i one mlađe kojima scena ostaje.


Napomenut ćemo i još jedan dodatak, a to je da prvih 50 gostiju koji dođu u klub na poklon dobivaju CD mix koji potpisuje Teo Harouda.


Kako je već ranije spomenuto, rođendanska proslava omiljenog nam zagrebačkog electronic kluba DEPO počinje ove nedjelje u 22h, a završava u ponedjeljak u 6h ujutro. Podsjećamo - ponedjeljak je neradni dan, pa samo opušteno... Upad je free, cuga dobrodošlice također, tko požuri dobiva i mix-cd, a mjuza je spremna. A vi... jeste li spremni za posebnu DEPO noć...?


DEPO klub / Zagreb

05-04-2015 | nedjelja | besplatno!


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO