Nakon što su mnogi svjetski moćnici elektronske glazbe nastupili na pozornici Culture Cluba Revelin kao što su Fatboy Slim, Axwell, Carl Cox, Sebastian Ingrosso, Sander Van Doorn, Chuckie, Fedde le Grand, Mark Night, Umek, Paul van Dyk, Martin Solveig, R3hab došao je redi i na domaće snage. Iako je publika već navikla da i na većim hrvatskim stagevima vladaju strani DJ-i, možemo slobodno reći da i mi imamo prave predstavnike koji osvajaju hrvatske, a i svjetske klubove, te znaju napraviti show na svjetskoj razini.

Subota, 13.09. u Culture Culbu Revelin rezervirana je za veliki spektakl poznatog hrvatskog producentskog dvojca PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" i DJ Fresh Jay), koji svojim singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijezdama, te spektakularnim koncertima na visokom nivou pune klubove i osvajaju publiku svakog podneblja, a iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog tima. Svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima, PlayOne uvijek iznova zapali atmosferu do sitnih jutarnjih sati gdje god da se pojave.

Bivši član megapopularne dance skupine ET, koja je 90-tih bila na vrhu regionalne scene, Darko Juranović "D'Knock" udružio je snage sa DJ Fresh Jay-om jednim od ponajboljim DMC DJ-a u svijetu, koji je na svjetskom natjecanju DMC osvojio zavidno 4. mjesto, a 7 puta bio u Top 20. Kao producenti i autori  D'Knock & DJ Fresh Jay surađivali su sa najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene kao što su  Nina Badric, Divas, Tony Cetinski, Cubismo, Bolesna Braca i dr. Budući da su godinama klesali zanat, između ostalog, surađujući i s nekim od najznačajnijih svjetskih glazbenih imena, kao što su "kraljica house glazbe" Barbara Tucker, zatim renomirani glazbeni producent i dobitnik Grammyja, Andy Wright, frontman popularnog Simply Reda - Mick Hucknall i mnogi drugi, D'Knock i DJ Fresh Jay znaju kako to rade najveći majstori svjetske glazbene scene.

PlayOne je početkom ove godine ostvario veliki uspjeh, osvojivši prvo mjesto svjetske top liste Traxsource Electro House Top 100 te su još dugo vremena nakon toga bili su među prvih 10 sa svojim remixom pjesme "We Can Heal" u sklopu istoimenog svjetskog humanitarnog projekta, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici, kao što su legende klupske scene DJ Spen, David Morales i nedavno preminuli "Godfather Of House" Frankie Knuckles. Osim u Hrvatskoj, PlayOne za 10. i 11. mjesec bookira nastupe i izvan regije, te planiraju i seriju nastupa izvan Hrvatske s Barbarom Tucker. Ovih dana završavaju svoj novi singl i video spot te pripremaju nekoliko velikih glazbenih iznenađenja, koja će zasigurno oduševiti publiku elektronske glazbe u regiji i šire.

PlayOne na turneji prati i cijeli njihov tim - Mr. Iggs na elektronskim bubnjevima i perkusijama, plesačice iz skupine First Entertainment, profesionalni fotograf te ekipa iz Studija 25, koja je zaslužna za režiju i produkciju njihovih video spotova za svaki party. Kompletan audio i vizualni show sa širokom paletom žanrova zasigurno će privući i širi auditorij. Nema sumnje bit će to paklena atmosfera za sve ljubitelje pravog clubbinga!

https://www.youtube.com/watch?v=kuXaBsTc3ds

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni 70 kn / VIP 120 kn.
Na dan koncerta na ulazu cijena je 100 kn / VIP 150 kn.

Pretprodajna mjesta:

Caffe "BRAZIL" - DOC
Sport caffe "BALUN" - Mokošica
Caffe Bar "INSIDE" ex PARADISO
Caffe Bar "CASABLANCA"
Caffe Bar "MICRO"
Caffe Bar "DIX"
Caffe Bar "LAUS" (TC MERCANTE)
Caffe Bar "WHAT'S UP"
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club "23"
Caffe Bar "Zino"
Caffe Bar B4Revelin

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO