Party sezona je počela, a veseli i raspjevani bit ćemo cijeli prosinac. Zabava u klubu H20 ovog petka, 12. prosinca predstavlja atraktivnu grupu svjetskih performera United Latinas. Urbana poslastica u Zagreb dolazi s Ibize na kojoj ne prestaju oduševljavati svojim akrobacijama i plesom.

Akrobati, atraktivne perfomerice i najbolja glazba poziv su koji se ne odbija, a inovativni pristup nastupima i prenošenju emocija glavna su odlika perfomera koji će oduševiti Zagreb.

Mjesec partija H20 je otvorio partijem za svetog Nikolu prilikom kojeg su brojni posjetitelji ispod velikog bora pronašli poklon za sebe, a oni novi dočekat će sretne vlasnike već ovog vikenda.


Preuređen klub H20 nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave klub H20 jesen boji vedrim bojama, provodi u klubu su uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.


Ulaz na nastup United Latinas u petak u klubu H20 besplatan je za sve posjetitelje.


Kako izgleda zabava u klubu H20 pogledajte na linku: https://www.youtube.com/watch?v=zfijkdZCdSc


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO