Regionalna pop diva Jelena Karleuša posljednjih je mjeseci u središtu svjetske pozornosti. Stil i odjevne kombinacije atraktivne Jelene navodno je, prema pisanju svjetskih medija, kopirala čak i slavna reality zvijezda Kim Kardashian. Zagrebački klub H20, koji će zasigurno biti pod povećalom javnosti, prva je postaja za nastup popularne Jelene.

Atraktivna plavuša, koja svakodnevno puni novinske stupce i zaustavlja dah gdje god se pojavi, ovog će petka, 15. svibnja u popularnom klubu H20, zapjevati svoje najslušanije hitove. Insomnia, Slatka mala, Sodoma i gomora samo su dio repertoara kojima će Jelena začiniti početak vikenda, a uz odličnu glazbu, posjetiteljima obećaje nezaboravan provod u svom prepoznatljivom stilu.

U Zagrebu nisam nastupila otprilike dvije godine, a ovdje imam zaista fantastičnu publiku uz koju se uvijek fenomenalno provedem. O prelijepom klubu H20 čula sam samo riječi hvale stoga se jako veselim petku i pozivam sve na zajednički najluđi mogući party. - izjavila je Jelena Karleuša.

Nezaboravan nastup upotpunit će atraktivna scenografija, vrhunski vizualni efekti te brojna iznenađenja kojima će kraljica regionalne glazbene scene bez sumnje ostaviti bez teksta i one najzahtjevnije.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO