Tradicionlano božićno druženje u Zagrebu godinama je rezervirano za grupu Magazin. Generacije na sam Božić, 25. prosinca pjevaju stare i nove hitove Magazina koji ove godine posebno slavi. Od ovog Božića nova adresa za najbolji Božićni party je klub H20 koji novom koncepcijom i uređenjem posljednjih mjeseci oduševljava.


“Božić mi je nadraže vrijeme u godini, a svake ga godine provedem radno u Zagrebu tako da se maksimalno trudim vrijeme prije i poslije provesti s najbližima, a koncert je ipak rezerviran za sve naše fanove i to je uvijek neopisiv osjećaj i nezaboravan provod!“ - izajvila je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara i dodala: “Upravo ovih dana se već osjeća duh nadolazećih blagdana, pa sam tako i ja posjetila splitsku rivu i probala neke od božićnih delicija kao i neizostavno kuhano vino!”

Tradicionalni koncert ovog će Božića biti zaista poseban. Povodom 22 godine postojanja, Magazin priprema poseban repertoar pjesama koji će nas provesti kroz najveće hitove koji su svima prirasli srcu i koji obuhvaća sve pjevačice grupe Magazin. Piši mi, Kokolo, Ginem, Gutljaj vina ali i noviji hitovi rasplesat će nas na najljepši blagdan.

Preuređen klub H20 nudi novi koncept zabave, s dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, podiže pojam zabave i plesanja na novu dimenziju. Poput razvikanih svjetskih klubova vodi nas u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima. Novo središte zabave klub H20 jesen boji vedrim bojama, provodi u klubu su uz poznate hitove, performere i brojna glazbena iznenađenja.

Ulaznice za koncert grupe Magazin u pretprodaji se mogu kupiti u klubu H20 po cijeni od 50 kuna, a zbog velikog se interesa preporuča ranija kupnja istih.

Kako izgleda zabava u klubu H20 pogledajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=zfijkdZCdSc

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO