Jedan od najplodnijih i najaktivnijih domaćih rock bendova i dvostruki dobitnik Porina, stiže u Rijeku u Club Boa 10.10.2014. godine. U 15 godina na sceni, grupa Vatra iza sebe ima 6 studijskih albuma, preko 20 singlova, stotine koncerata, a njihovi su se spotovi prikazivali na britanskom MTV-u. U Clubu Boa moći ćete uživo odslušati njihove uspješnice kao što su „Saturn“, „Ima li budnih“, „Tremolo“ i „Tango“ koji se 19 uzastopnih tjedana uspio zadržati na prvom mjestu Top 40 službene nacionalne liste radijskih singlova.

Ova mlada i energična ekipa svojom besprijekornom svirkom i odličnom energijom garantira vrhunsku zabavu ali i vatrenu atmosferu uz puno pozitive. Pridružite nam se u već dobro poznatom i ugodnom ambijentu našeg kluba uz kvalitetne ritmove i imate priliku osvojiti primamljivu nagradu. Naime, jedan sretnik ili sretnica među publikom na koncertu osvojit će besplatan odlazak na KnockOut Snow Festival gdje kao jedan od izvođača nastupa i grupa Vatra!

Ulaz je slobodan, a na Vama je samo da požurite rezervirati svoj stol :)

Info & VIP reservation: 091 33 99 33 9

LEAVE THE WORLD BEHIND

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO