Doslovce svaki put kada je Chuckie nastupio u diskoteci Byblos, uvijek se tražila karta više. Nizozemski DJ svojom karizmom i nastupom uvijek je uspio zadržati punu diskoteku do ranih jutarnjih sati. DJ / Producent koji se nevjerojatno brzinom probio iz svijeta Hip Hop-a ka elektro zvuku hitovima "Let the bass kick" i "After shock". Njegov "Dirty Dutch" klupski koncept postao je poznat po eksplozivnim bitovima i zvučnim i svjetlosnim efektima. Rezident je u tri najjača kluba u Americi "Lavo" u NYC, "Marqee" u Las Vegasu, "Liv" u Miami-u.

Nastupajući u hrvatskoj nije niti jednom razočarao publiku, čak štoviše, svaki put priredio je takav show da je skočio u publiku učinivši tzv. "Stage dive" čime su njegovi nastupi ostali zapamćeni.

Diskoteka Byblos ne očekuje ništa manje ni ovaj put a to potvrđuju brojne rezervacije stolova, kupljene karte u pretprodaji te brojni upiti iz Hrvatske ali još više iz inozemstva te najavljeni autobusi za ovaj spektakularan događaj.

Kupite svoju kartu po pretprodajnoj cijeni od 130 Kn u sustavu Eventim i svim Tisak kioscima te Eventim partnerima.

Rezidenti istre imaju na ovu pretprodajnu cijenu ekskluzivni popust od 50% uz predočenje osobne iskaznice te tako dolazimo na cijenu od samo 65 Kn.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO