U Bolu, na otoku Braču, od 7. do 14.10. održat će se premijerno izdanje novog glazbenog festivala Bol Soul. Ideja za festival rodila se u glavama utjecajnih i svjetski etabliranih veterana globalne soul scene, Iana Dewhirsta i Carla Webstera.

Dewhirst je kao utjecajan DJ u svojih 40 godina karijere otkrio mnoge glazbenike, a radeći u EMI recorsu lansirao je hit bandove kao što su Pet Shop Boys i Soft Cell, dok Webster i dan danas putem najutjecajnije soul radijske postaje Starpoint promovira nove glazbene talente i diktira svjetske glazbene trendove u soul glazbi.

Obojica su potpuno slučajno „otkrili“ Bol tijekom privatnog odmora u Hrvatskoj i oduševljeni njegovom ljepotom i sadržajima, odlučili u Bolu napraviti glazbeni spektakl kojim se Bol ove godine smješta na svjetsku kartu elitnih soul glazbenih destinacija! Inače, festival će se održavati na lokaciji Bluesun hotela Elaphusa, te na dodatnim lokacijama stare bolske vinarije, plažnim restoranima i drugim atraktivnim lokacijama.

Festival će ugostiti neke od terenutno najuzbudljivijih mladih soul zvijezda današnjice: Jarroda Lawsona, Tracy Hamlin i Rose Vincent, a tijekom 7 dana održavanja festivala, 20 najpoznatijih soul Dj-a će podgrijavati atmosferu pretvarajući Bol u veliku glazbenu pozornicu!

Inače, briljantni mladi američki glazbenik Jarrod Lawson svijet je pokorio prvim albumom Sneak Peak, a glazbeni kritičari kažu, po zrelosti može uz bok stajati veteranima soula Marvinu Gayu, Donny Hathawayu, Leroy Hutsonu, štoviše tvrde da se u soul glazbi još od ranih radova Steviea Wondera nije dogodilo ništa toliko značajno.

Dodana vrijednost hrvatskom turizmu

Bol i Soul neodoljiva su kombinacija, koja daje posve novu dimenziju i vrijednost hrvatskom elitnom turizmu, a grad Bol s pravom svrstava među vodeće svjetske turističke destinacije!

Sedam dana u kojima se isprepliću vrhunska glazba, prelijepa priroda i mirisi Mediterana u luksuznom smještaju savršen su oproštaj od ljeta i novi trademark Bola koji će sigurno prerasti u glazbenu tradiciju.

Više o festivalu Bol Soul: http://www.bolsoul.com/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO