Za dvodnevni novogodišnji festival NYE Croatia Boćarski dom pretvorti ćemo u pravu party arenu na 2 odvojena stage-a na kojima će nastupiti preko 20 domaćih i stranih imena. Main Stage (Boćarski dom) biti će povezan sa drugim re:forma! stage-om tako te će ih odvajati posebna chill zona koju ćemo napraviti kako bi se odmorili od samog party-a ili pak nešto ukusno pojeli.

NYE CROATIA Festival, najlogičniji je odabir za sve one koji vole i uživaju u elektronskoj glazbi. Uz preko 20 DJeva, na 2 odvojena stage-a u 2 dana novogodišnjeg festivala Playground vam sprema nezaboravno dobar doček Nove godine u Zagrebu.

Uz headlinere festivala poput Thomas Golda i Mark Knight-a gosti eventa biti će i poznati hrvatski programi, tako će na drugom RE:FORMA! stageu uz njihove residente gostovati i poznati hrvatski programi Astralis & Tranceport.


Pridružite se svim ljubiteljima elektronske glazbe i nabavite svoju ulaznicu već danas... OVDJE OSIGURAVAMO POPUSTE I FREE ULAZNICE ZA VEĆE GRUPE!


CIJENA ULAZNICE (uključuje ulaz, 3 pića i šampanjac u ponoć):


1. DAN 229 kn

2. DANA 299 kn

Kontakt za info/ulaznice: 091/296-5745


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO