dita0108

"DITA Records" je Hrvatska etiketa osnovana 2014. godine u Rijeci. Glavni pokretač i ujedno i vlasnik etikete je dobro poznati riječki Dj Tommy Marquez. Etiketa je fokusirana na House, TecHouse i Progrresive House glazbenu produkciju.


Ljetno izdanje DITA Records eventa održava se 01.08. u Disco Clubu Quorum u  Kostreni. Naši zabavljači i glavni aduti za DJ pultom su:

Miss Soulfly
Adoo
Labozz
Tommy Marquez
Dawizz
Igoritza
Poco Loco
Toxic

Miss Soulfly - Iza imena Miss Soulfly krije se jedna od predvodnica hrvatskog elektroničkog matrijahata Marina Karamarko.

Danas DJ-ica, porducentica i audio inžinjerka, Marina je započela svoj put 2005. i lansirala se u orbitu prije tri godine odnjevši pobijedu na Burnovom mix off natjecanju, koji ju je poveo na bijeli ibiški pijesak. Ovdje ujedno postaje rezidentica kultnog Sankeysa u posljednje dvije sezone te širi nastupe na Sankeys u Londonu, New Yorku, Miamiju.

Ove godine obilježila je čitavo desetljeće glazbene karijere i tako je kao rezultat nastao njen vlastiti label Thanq koji ima divan cilj, tj. maksimalno se koncentrirati na ono što imamo i iskoristiti potencijale koje već posjedujemo. Volimo kad mladi ljudi odluče stvari raditi drugačije. Umjesto kapitalizma i hiperprodukcije ovdje će se smjestiti zahvalnost vizija i beskonačni potencijal kreativnosti.

Adoo je Dj i producent iz Pule koji strpljivo i marljivo njeguje svoj jedinstven zvuk tech housa i minimal techna. U studiju i za Dj pultom slušatelji uoče njegov izniman talent te im njegovi uradci danima ne izlaze iz misli.

Sa svojim najnovijim izdanjima za KD Music, Patent Skillz, 1605, Beat Therapy, Toolroom, Insert Coin i Fresco Records, s pravom privlači pozornost svojih idola, a neki od njih su: Richie Hawtin, Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna, te slovenski techno pionir Umek. Adoo uživa sve veće uvažavanje i potražnju za njegovim zvukom među onima koji istinski razumiju zamršenost njegovih produkcija. Ne sumnjamo da od Adoo-a najbolje tek možemo očekivati, jer samo nebo mu je granica!

Uz obilje dobre glazbe i cjelonoćni šum mora, zabave sigurno neće nedostajati. Setovi naših DJ gostiju sigurno će rasplesati i najzahtjevnije plesače. Ujutro vas očekuje i službeni after party Vidimo se u Quorumu!

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO