Kralj house glazbe, dobitnk prestižnog Grammy-a, i jedan od najpoznatijih remixera i producenta David Morales, u srcu ljetne sezone sve posjetioce kako i sam kaže njegovog omiljenog kluba na našoj obali - primoštenskoj Aurori, počastit će velikim slavljeničkim partijem na mjestu gdje je i počeo njegov pohod po hrvatskim klubovma. Njegovom zaslugom klub je dobio posebno mjesto na karti Europe, a i sam je Morales nekoliko puta istaknuo da mu je Hrvatska zemlja "broj 1" kad su u pitanju njegovi europski nastupi.

Hrvatskoj publici već su poznati dočeci zore uz Moralesa, a upravo najupečatljiviji nastupi dogodili su se baš u Aurori. Aurora i Morales se vole, nakon višesatnih setova publika i danas pamti „Izlazak sunca uz Moralesa“! Tulumarilo se do zore, a Morales se svojom vještinom pobrinuo da atmosfera niti u jednom trenutku ne splasne. Pred krcatim klubom pokazao je što sve može napraviti za pultom, a ove godine svi koji su propustili ove nezaoboravne nastupe do sitnih sati imati će priliku da dožive pravu house eksploziju kakvu to samo zna napraviti legendarni David Morales!  

Vatrena Niki Belucci zagrijat će atmosferu za nastup Moralesa


Kao uvod u nastup Davida Moralesa u Aurori će 30.07.2015. nastupiti popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci. Atratktivna Niki Belucci redovita je gošća mnogih hrvatskih klubova, a zbog svoje karizme i autentičnog nastupa pun je pogodak za dobar provod. Jedna od rijetkih čije ime prepoznaju svi, jedna od rijetkih koju podjednako vole i djevojke i muškarci, te jedna od rijetkih koju slušaju i kluberi, ali i oni koji više vole vizualni doživljaj. Njen talent, tehnička preciznost, te naravno šarm još na početku njene karijere počeli su osvajati publiku manjih klubova, a potom i globalno. Njena profesionalna karijera DJane bila je u punom usponu, a njena izdržljivost i dobra ćud omogućili su joj da samo u prvoj godini sviranja odradi čak nevjerojatnih 160 nastupa.


Danas jedna od najpoznatijih ženskih DJ-ica, svakim novim nastupom uvjek prenosi energiju i osigura dobru zabavu, pa nije ni čudo da je već godinama tražena gošća i u Hrvatskoj.


Bukirana je mjesecima unaprijed a 2007. i 2014. bila je nominirana za najboljeg ženskog DJ na DJ Awards u Francuskoj. Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je upravo DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih, zato budite spremni na nastup koji će vas oboriti s nogu!


Karte po cijeni 60kn nabavite na ulazu kluba Aurora!


Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO